Big Brother: Η ανατροπή έγινε! Η υποψήφια προς αποχώρηση Ευδοκία ψηφίστηκε αρχηγός! (video)
Media

Big Brother: Η ανατροπή έγινε! Η υποψήφια προς αποχώρηση Ευδοκία ψηφίστηκε αρχηγός! (video)

Big Brother: Δυναμικά ξεκίνησε το live απόψε (29-10) καθώς ο Big Brother ζήτησε από τους συγκατοίκους να ψηφίσουν το νέο τους αρχηγό πριν ακόμα να μάθουν ποιος αποχωρεί!

Τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι του BIG BROTHER είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Ανχελίτα, η Σαμάνθα ή η Ευδοκία θα αποχαιρετήσει τους συγκατοίκους της στο τέλος του live;

Απόψε στις 22.00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας καλωσόρισαν στο BIG BROTHER LIVE και μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα σχολιάσουν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στο σπίτι την εβδομάδα που πέρασε.

Στο πλατό ήρθε μία… «LOVE IT» παρέα για να προσφέρει τη δική της ματιά στα γεγονότα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αναλύουν συμπεριφορές και θέτουν κρίσιμες ερωτήσεις στους συγκατοίκους.

Ένα πολυσυζητημένο αγόρι του σπιτιού αφηγείται τη δική του Γραμμή Ζωής ενώ θα παρακολουθήσουμε και αποσπάσματα από την εβδομάδα που πέρασε σε πρώτη μετάδοση.

Πριν από αυτό όμως είδαμε τη live ψηφοφορία για την αρχηγεία στο σπίτι κι εκεί έγινε η ανατροπή καθώς αρχηγός αναδείχτηκε η Ευδοκία, η οποία μπορεί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση όμως ολόκληρη την εβδομάδα έδινε τις ιδέες της για το τι μπορεί να κάνει αν πάρει την αρχηγεία και τελικά την πήρε.

Σε περίπτωση όμως που αποχωρήσει η αρχηγεία πάει αυτόματα στην αμέσως επόμενη παίκτρια με τις περισσότερες ψήφους, δηλαδή στη Μαίρη.

Δες πώς αντέδρασε στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης

Big Brother: Το παράπονο της Ανχελίτα για την υποψηφιότητά της και τα δάκρυα (video)

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Νέες εντάσεις και ψηφοφορία (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved