Σκορδά: «Έχει αρχίσει να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο» - Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα;
Media

Σκορδά: «Έχει αρχίσει να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο» - Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα;

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα μίλησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την επιστροφή του στην εκπομπή ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως κατά καιρούς της γίνονται διάφορές τηλεοπτικές προτάσεις και μετά από 20 χρόνια έχει αρχίσει να σκέφτεται να κάνει και κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση.

«Τα πατήματα δεν χάνονται. Η τηλεοπτική συνύπαρξη μετρά αρκετά χρόνια και μάλιστα στη γέννησή της ξεκίνησε κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά μετά προσπάθησε να τα βρει διαφορετικά.

Αυτή η εκπομπή γεννήθηκε μία συγκεκριμένη παρέα, με δύο συγκεκριμένους παρουσιαστές στο Mega. Αυτό που θαυμάζω τηλεοπτικά στον Γιώργο είναι ότι μπορεί να ελιχθεί από ένα ειδησεογραφικό θέμα σε ένα θέμα ψυχαγωγίας και αυτό. Μετά την εμπειρία στο ζωντανό, θεωρώ ότι και να με δυσκολεύει κάτι, επειδή δε μπορώ να το κρύψω, θα φανεί. Δεν καταπιέζομαι εύκολα», είπε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια παράλληλα εξομολογήθηκε πως μετά από 20 χρόνια, έχει αρχίσει να σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση.

«Δεν το έχω οπτικοποιήσει, γιατί αν το σκεφτώ, σημαίνει πως έχω βάλει άλλον στόχο. Ότι έχω φύγει. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει αρχίσει όμως να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο. Δεν νομίζω να το τολμήσω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Αν κάνω κάτι άλλο, πιστεύω ότι δε θα είναι παράλληλα με το Πρωινό».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό, ανέφερε:

«Φέτος είναι διαφορετικός, υπό την έννοια ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα. Κι εγώ το βρίσκω μόνο θετικό, γιατί έτσι είναι σαν να δίνουμε μία άλλη υπόσταση στην τηλεόραση. Υπάρχουν επιλογές, προσπαθούμε όλοι για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Το καινούργιο μονόπετρο της Σκορδά και η επική αντίδραση του Λιάγκα για την πρόταση γάμου (Video)

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Θεωρώ ότι είναι κοροϊδία» - Άγριο χώσιμο της Σκορδά! Τι συνέβη on air (Video)

Χαμός στο Πρωινό! «Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω.... Ντροπή!» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved