Τι λες τώρα: Στη θέση της Καραβάτου, που απουσιάζει λόγω πένθους, η Ηλιάκη! Ο Τσουρός στο πλατό
Media

Τι λες τώρα: Στη θέση της Καραβάτου, που απουσιάζει λόγω πένθους, η Ηλιάκη! Ο Τσουρός στο πλατό

Εκτάκτως στο τιμόνι της εκπομπής Τι λες τώρα που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Ηλιάκη η οποία έχει εμπειρία από ζωντανές εκπομπές. 

Στο πλευρό της, εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες της μεσημεριανής εκπομπής του Mega το Σαββατοκύριακο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αλλά και ο Βασίλης Βλάχος ήταν ακόμα ένα πρόσωπο, ο Κώστας Τσουρός ο οποίος έχει πείρα στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου!

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής πήρε τη θέση της Μαρίας Ηλιάκη στο πάνελ ενώ η Μαρία Ηλιάκη μετακινήθηκε σε εκείνη της Κατερίνας Καραβάτου η οποία βιώνει δύσκολες στιγμές.

Χθες (30/10) και ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, η γνωστή παρουσιάστρια ειδοποιήθηκε από τους πολύ οικείους της για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Η μητέρα της, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και έπρεπε να αποχωρήσει από το πλατό για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της.

«Επιστρέψαμε στο Mega το καλό. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη για την Κατερίνα Καραβάτου με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε με κέφι Κατερινάκι όπως μας έχεις ζητήσει».

Φυσικά με κάποιο τρόπο έπρεπε να καλυφθεί η θέση της Κατερίνας Καραβάτου και έτσι επιστρατεύτηκε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Τι λες τώρα: Αποχώρησε ξαφνικά η Καραβάτου από την εκπομπή - Τι είπε η Ηλιάκη για την απουσία της

Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει δυνατό μήνυμα – Εκπληκτική φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved