Σασμός: Μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν ταράζει Αργυρώ και Αστέρη
Media

Σασμός: Μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν ταράζει Αργυρώ και Αστέρη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη εξοργίζει τη Μαρίνα.

Μία φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ του Άγγελου και του Πέτρου, ενώ ταυτόχρονα ο νέος γιατρός αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του χωριού. Ο Διονύσης συνεχίζει την παράνομη δράση με την αρχαιοκαπηλία και μπλέκει τον Κώστα όλο και πιο βαθιά.

Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, όταν ένας όρκος λύνει τον τσακωμό. Ο Μαθιός ζητάει από την Βασιλική μία χάρη που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο που την πάει στον γιατρό. Εκεί την περιμένει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, η οποία θα οδηγήσει σε μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η αποκάλυψη πώς η κατηγορία σε βάρος του Μανόλη προέκυψε από τη Θοδώρα καθησυχάζει τον Μαθιό, που πείθει τον Νικηφόρο να τα ξαναβρεί με τον φίλο του. Πριν, όμως, προλάβουν να μιλήσουνε ο Μανόλης απελπισμένος, συγκρούεται άγρια με την αδελφή του….

Μετά τη σύγκρουσή της με την Καλλιόπη, η Αργυρώ ζητά επίμονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής.

Ο μόνος στον οποίο μιλά είναι ο παπά Μιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μια… ενδιαφέρουσα κουβέντα με την γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει. Ο Αντώνης στο μεταξύ που έχει δει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί το λέει στη Μαρίνα κι εκείνη του εξομολογείται τα πάντα!

Χωρίς να ξέρει τίποτα για όλα αυτά, ο Πέτρος συνεχίζει το φλερτ του με τη Σεμίνα, αλλά σοκάρεται καθώς τη βλέπει να επιστρέφει σπίτι της αγκαλιά με το Διονύση. Ο Άγγελος από την άλλη φτάνει στο χωριό και κάνει ήδη τις πρώτες του γνωριμίες. Στο καφενείο όλοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό. Τι σημαίνει, όμως, για το χωριό η φωτογραφία που έχει πάντοτε μαζί του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved