Ελεονώρα Μελέτη: Τα ανησυχητικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ξιαρχό και η επικοινωνία με τις Αρχές
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Τα ανησυχητικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ξιαρχό και η επικοινωνία με τις Αρχές

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό στην έναρξη της εκπομπής, Mega Καλημέρα, που αναστάτωσε τους πάντες, αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Δευτέρας 1/11.

Ο χορογράφος τώρα βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Μετά την κίνησή του που κορόιδεψε μία κοπέλα για τα παραπνίσια κιλά της και την ριγέ μπλούζα που επέλεξε να φορέσει σε έξοδό της, προκάλεσε αντιδράσεις και στο Twitter το hashtag #ξιαρχο ήταν το πρώτο trend και θέση πήραν και γνωστά πρόσωπα της showbiz φορώντας ριγέ μπλούζες και σχολιάζοντας την πράξη του.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή που δέχτηκε ο Τάσος Ξιαρχό έκανε γνωστό μέσω του TikTok ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε.

Η κατάληξή του ήταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου προφανώς θα εξετασθεί για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής της, Mega Καλημέρα, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο Ξιαρχό μέσω μηνυμάτων και πόσο ανησυχιτικά ήταν αυτά που έγραφε!

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη: «Βρέθηκα να επικοινωνώ με τον ίδιο την ώρα της αναζήτησης από τις Αρχές και η αλήθεια είναι αν υπήρχε μία αναστάτωση από τις Αρχές και από το ΕΚΑΒ μετά από μηνύματα που έστειλε και στο φιλικό του περιβάλλον, εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε ακόμα πιο έντονα αυτό, διότι λάμβανα μηνύματα συνεχώς στο κινητό μου από τον Τάσο μετά το περιστατικό σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί…

Ανησυχητικά μηνύματα λάμβανα στο κινητό μου, επικοινώνησα με το κανάλι και το κανάλι με συμβούλευσε να επικοινωνήσω με τις Αρχές, όπως έκαναν και κάποια άλλα φιλικά του πρόσωπα…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved