Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά, ο χωρισμός και... οι δηλώσεις για τον Ξιαρχό!
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά, ο χωρισμός και... οι δηλώσεις για τον Ξιαρχό!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσιάστρια του Style me up μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της και… αναφέρθηκε και στον Τάσο Ξιαρχό που κορόιδεψε μία 30χρονη κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά της.  

Αρχικά είπε: «Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά, είναι άλλο project και θέλει το χρόνο του. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό για τα κιλά της: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Όταν ήρθα στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα. Κατέληξα σε μια συνθήκη που δεν ήταν υγιής και φαινόμουν έγκυος. Δεν νευρίασα όταν έγραφαν ότι ήμουν έγκυος. Βίωσα άγχος και πίεση».

Και τόνισε: «Δεν είναι ωραίο αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, αλλά ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Τον άνθρωπο που κάνει το λάθος οφείλεις να τον συμβουλεύσεις και να τον βοηθήσεις. Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη».

Και υπογράμμισε: «Είμαι ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα. Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή, τον σέβεσαι και τον στηρίζεις… Δεν ξέρω να φλερτάρω. Αν δεις και τα κάνω όλα λάθος, τότε μου αρέσεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Η γυναίκα που κορόιδεψε ο Ξιαρχό ξεσπά: «Προβλήματα υγείας είχαν επιπτώσεις & στην εμφάνισή μου»

Style me up: Κάνε το όπως η Ηλιάνα! Έτσι μπορείς να φορέσεις το λευκό denim τον χειμώνα!

Κατερίνα Καινούργιου για Τάσο Ξιαρχό: «Χρειάζεται ψυχίατρο, υπάρχουν θέματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved