Η γυναίκα που κορόιδεψε ο Ξιαρχό ξεσπά: «Προβλήματα υγείας είχαν επιπτώσεις & στην εμφάνισή μου»
Media

Η γυναίκα που κορόιδεψε ο Ξιαρχό ξεσπά: «Προβλήματα υγείας είχαν επιπτώσεις & στην εμφάνισή μου»

Super Κατερίνα: Ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η γυναίκα που κορόιψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή και ξέσπασε αποκαλύπτοντας παράλληλα πως κάποια προβλήματα υγείας είχαν επιπτώσεις και στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Δεν τον γνωρίζω ποιος είναι. Ήταν με μια κοπέλα τρώγανε, πίνανε. Κάποια στιγμή κάνανε κάποιες σπασμοδικές κινήσεις και του λέω "όλα καλά;". Λίγο μετά ρωτάω "ποιος είναι αυτός;" και μου δείχνει το Instagram του. Είδα πόσους followers έχει και είδα το story που είχε ανεβάσει με εμένα. Είδα το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε χρόνια φίλοι! Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί είδα ότι έχει μισό εκατομμύριο followers σε αυτή την πλατφόρμα και σηκώθηκα κι έφυγα.

Τι να του πεις αυτή τη στιγμή, είχαν πιει και αρκετά. Δεν είχε νόημα εκείνη τη στιγμή. Του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα και του είπα ότι αυτό δεν ήταν όμορφο. Η αντίδρασή του δεν ήταν ωραία. Ανέβασε μια πολύ άσχημη συγνώμη, δεν ήταν καν συγνώμη για εμένα. Γιατί να το κάνει και δημόσια; Μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα. Έχω περάσει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία είχαν επιπτώσεις και στην εμφάνισή μου. Δεν πρέπει να σταθώ σε αυτό. Είναι κάτι που το πέρασα και το περνάω εγώ προσωπικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί να συμβαίνει αυτό το 2021 ειδικά από έναν τέτοιο άνθρωπο. Είναι απαράδεκτο από όλες τις πλευρές», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο Λιάγκας κατά Ξιαρχό: «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους» - Έξαλλη η Σκορδά!

«Χείμαρρος» η Δανάη Μπάρκα κατά του Τάσου Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν κατώτεροι άνθρωποι»

Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Ξιαρχό απαντά: «Είναι τρομακτικό! Με κοιτούσαν και γελούσαν»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved