Η τελευταία ώρα: Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας
Media

Η τελευταία ώρα: Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας

Η τελευταία ώρα: Η Κάτια λέει στην Έλλη ότι πέρασε στην εξέταση και κανονίζουν το βράδυ να βγουν. 

Η Άσπα είναι στο γραφείο του Αντρέα και ενημερώνεται για το γκαλά. Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας. Η Λουκία κάνει μια συναισθηματική κουβέντα με την Έλλη.

Η Κάτια λέει στην Έλλη ότι πέρασε στην εξέταση και κανονίζουν το βράδυ να βγουν. Ο Μάρκος παίρνει την πλαστή ταυτότητα, και πιάνει δουλειά σε ένα μπαράκι. Η Ζωή στο νεκροταφείο γνωρίζει μια γυναίκα που περνάει παρόμοιο δράμα.

Η Ισμήνη λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει γι' αυτήν και τον Αντρέα, και πως θα τους βοηθήσει αλλά θα πρέπει να χωρίσουν - οριστικά. Η Μαρίνα ψαρεύει την Λουκία στο γκαλά για τον Ντεντέκτιβ.

Ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει στο γκαλά και ο Ντεντέκτιβ πάει στο γραφείο του Αντρέα, όμως στην καρέκλα κάθεται κάποιος που δεν περίμενε να δει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Ανδρέας παρακινεί τη Μαρίνα να ρίξει στάχτη στα μάτια της Λουκίας, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθεια της Ισμήνης.

Εκείνη ζητά αντάλλαγμα. Ο Αλέξης ζητά από τη Σοφία να βρει ένα σπίτι για εκείνον και την Κάτια. Ο Μάρκος ζητά τη βοήθεια ενός γραφίστα για να προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και συγχρόνως ψάχνει για δουλειά.

Η Κική ζορίζεται οικονομικά και περιμένει πως και πως το διαγωνισμό, ενώ η Έλλη αποφασίζει να πάρει μέρος στην παράσταση χορού μαζί με την ομάδα του Πανεπιστημίου.

Η Σίλια μπαίνει στο σπίτι της Ζωής εν αγνοία της Άσπας, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος «έπιασε στα πράσα» Ασημίνα - Πέτρο! Τον λυπήθηκαν οι τηλεθεατές

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο

Προσωπικά: Η 'Ελενα Κατρίτση υποδέχεται τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved