Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο  αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει και η ομάδα του παπά-Νώντα δεν είναι στα καλά της. 

Ο Παναγής θέλει να πει στη Φένια να χωρίσουν αλλά εκείνη δεν φαίνεται πρόθυμη να τον ακούσει και έχει αποφασίσει να το ρίξει στο… κρυφτό! Οι Πλατανιώτες ψάχνουν κάποιον να καλοπιάσει τον Ηλία αλλά κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου! Η Βαλέρια αποφασίζει να κλέψει τη λευκή τρούφα από τον Τζίμη αλλά μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει! Θα καταφέρει η Φένια να βγει ζωντανή από τα χέρια της Ιταλίδας;

Μοναδικό της αστέρι ο Κανέλλος, που δέχεται… «σκληρό μαρκάρισμα» από την Αλίκη και κινδυνεύει να αποδειχτεί… πεφταστέρι!

Οι Πλατανιώτες προσπαθούν να βρουν τρόπο να αλλάξουν τα μυαλά του Ηλία και να κάμψουν τον εγωισμό του, την ώρα που η Φένια προσπαθεί να αποφύγει τον Παναγή πάση θυσία, για να μη μείνει… στο ράφι. Η Φιλιώ συνωμοτεί με την Τούλα για να βγάλουν σκάρτη την Κατερίνα στα μάτια του δασονόμου μας, η κατάληξη όμως δεν θα είναι αυτή που περιμένουν.

Ο Σάββας και η Βαλέρια ετοιμάζουν το απόλυτο σαμποτάζ στον Ηλία με τη φιλική συμμετοχή του Τζίμη. Θα καταφέρουν άραγε να κάνουν την δολιοφθορά τους λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το τελευταίο ημίχρονο και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλο το χωριό στρέφεται εναντίον του Ηλία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής επιτέλους ξαναζεί τον έρωτα του με την Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved