Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής επιτέλους ξαναζεί τον έρωτα του με την Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής επιτέλους ξαναζεί τον έρωτα του με την Κατερίνα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Κανέλλος χωρίζει την Αλίκη κι αυτή είναι έτοιμη να πάρει τα… βουνά.

Ο Παναγής επιτέλους ξαναζεί τον έρωτά του με την Κατερίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Ηλίας όταν καταλάβει πως η Φιλιώ δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό; Τι θα κάνει η Φένια όταν μάθει πως ο Παναγής πίστευε ότι η Κατερίνα ήταν το άλλο του μισό; Τι δουλειά έχει ο Τζίμης κρυφά στο δάσος; Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν ψάχνοντας για την Αλίκη ανακαλύψει τον Σάββα σε ύποπτα πάρε-δώσε με τον Τζίμη; Πώς θα αντιδράσει η Χρύσα όταν «βρει» την εξαφανισμένη Αλίκη στο κρεβάτι με τον Τζώρτζη;

Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 1η έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στις 20:00.

Η Φένια θέλει να κλείσει ημερομηνία γάμου, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα περιμένει για πολύ. Ο παπάς μας έχει αναλάβει χρέη προπονητή μπάσκετ και επιθυμεί διακαώς να κερδίσει η ομάδα του χωριού για να πάρουν πίσω την Παναγία την Πλατανιώτισσα.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην κυριολεξία, γιατί αυτή ομάδα είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο! Αν χάσουν βέβαια θα τους χτυπήσει όλους η Μάρμω, αφού θα πρέπει να μοιραστούν τις τρούφες τους με τους Φωτεινιώτες. Ο Ηλίας μετράει αντίστροφα, όχι για να πεθάνει, αλλά για να μάθει τι έκπληξη του ετοιμάζουν η Φιλιώ και η Καλλιόπη. Ο Κανέλος χωρίζει την Αλίκη, κι αυτή είναι έτοιμη να πάρει τα… βουνά. Η Καρμέλα απειλεί Ιταλούς και δαίμονες και ο Παναγής επιτέλους ξαναζεί τον έρωτα του με την Κατερίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Ηλίας όταν καταλάβει πως η Φιλιώ δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved