Αποστόλης Τότσικας: «Από μικρός μου άρεσε το θέμα οικογένεια και να που τελικά προέκυψε»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Από μικρός μου άρεσε το θέμα οικογένεια και να που τελικά προέκυψε»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου ο Αποστόλης Τότσικας, με αφορμή την παρουσία του στη θεατρική παράσταση «Γκλόρια».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση και στα ζητήματα που θέτει μέσα από την ιστορία της, μιλώντας για όσα έχει να προσφέρει στους θεατές. Παράλληλα, έκανε μια πιο προσωπική αναφορά στην οικογένειά του μιλώντας για την εμπειρία της πατρότητας.

Ρούλα Ρέβη : «Είμαστε μαζί 19 χρόνια, είμαι πολύ υπέρ του καβγά»

totsikas-3.jpg

«Κάνουμε ένα έργο επικαιρότητας. Ουσιαστικά είναι μέσα σε ένα γραφείο περιοδικού και είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας που ζούμε, αυτού του κανιβαλισμού και της εποχής αυτής του φαίνεσθαι. Έχει διαφορετικά είδη αυτό το έργο, είναι μαύρη κωμωδία»

«Μου αρέσει πάρα πολύ η πατρότητα, τα παιδιά τώρα είναι 11, έχουν μεγαλώσει. Από μικρός μου άρεσε το θέμα οικογένεια και να που τελικά προέκυψε. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και ευχαριστημένα με αυτό που κάνουν. Στις εποχές που ζούμε, το να είσαι σε ένα επάγγελμα που δεν σου αρέσει, είναι πολύ δυστυχές»

«Δεν θα με πειράξει καθόλου αν τα παιδιά μου δεν γίνουν ηθοποιοί. Το θέμα είναι να κάνουν τις επιλογές τους και να είναι καλά με τις επιλογές τους»

Τότσικας: «Έχουν πολύ καλλιτεχνική φλέβα τα παιδιά μου. Δεν έχω πρόβλημα να γίνουν ηθοποιοί αλλά...»

Αποστόλης Τότσικας: Ο ξέφρενος χορός στη βάφτιση του γιου Τριανταφυλλίδου - Κουρή

Τότσικας - Ρέβη: Απολαμβάνουν ανέμελες οικογενειακές στιγμές στην παραλία με τα παιδιά τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved