Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δέχομαι κάποια απειλητικά μηνύματα στα social media για τη ζωή μου»
Έξι χρόνια έχουν περάσει από την επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο οι δύσκολες στιγμές δεν αποτελούν αποκλειστικά παρελθόν για την ίδια.
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να προχωρήσει τη ζωή της, εξακολουθεί να βιώνει συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το συγκινητικό τραγούδι με την Αιμιλία Κανά και η αφιέρωση στη μητέρα της
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Talk of the Town» με τον Βαγγέλη Καράλη, η Ιωάννα μίλησε ανοιχτά για τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει μέσω των social media, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της γυναίκας που της επιτέθηκε τον Μάιο του 2020.

«Το έχει δηλώσει η ίδια ότι έχει μια εμμονή μαζί μου. Δέχομαι κάποια απειλητικά μηνύματα στα social media για τη ζωή μου. Δεν ξέρω εάν είναι η ίδια η κάποιος από το περιβάλλον της. Αυτά τα μηνύματα διαφέρουν και σχετίζονται με το πρόσωπό μου. Είναι συγκεκριμένα. Υπάρχουν και δημόσια και τα έχω καταθέσει εκεί που πρέπει να τα καθέσω», ανέφερε.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε ακόμη την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης της Έφης Κακαράντζουλα, υποστηρίζοντας πως, κατά την άποψή της, δεν υπάρχουν ενδείξεις ουσιαστικής μεταμέλειας για την πράξη της.
«Η γυναίκα που μου επιτέθηκε δεν έχει μετανιώσει ούτε έχει σωφρονιστεί, δεν πρέπει να αποφυλακιστεί».
Ιωάννα Παλιοσπύρου για την πιθανή αποφυλάκιση της δράστριας: «Μου προκαλεί σοκ»
«Καλά έκανε και σου έριξε βιτριόλι» - Η χυδαία επίθεση στην Παλιοσπύρου - Στη Δίωξη η Ιωάννα