Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη από τη φρίκη που βιώνει μπορεί να φτάσει και στην αυτοκτονία
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη από τη φρίκη που βιώνει μπορεί να φτάσει και στην αυτοκτονία

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υποδύεται τον εμμονικό Αλέξη στη «Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και για όσα θα συμβούν στον ήρωα του στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Πέρυσι το κοινό σχολίαζε θετικά την ερμηνεία του Πάνου Βλάχου στον ρόλο του εμμονικού ανθρώπου, στη σειρά «Αγγελική», φέτος όμως, τα φώτα έχουν πέσει πάνω σου...

«Αξίζει να σου πω πως είχα κάνει ένα γκεστ πέρυσι στην "Αγγελική", στα φλας μπακ του βιασμού, ωστόσο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι πραγματικά τιμή μου. Ο ρόλος είναι πολύ ιδιαίτερος, από την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησα πως η παρουσία μου στη σειρά δεν θα ήταν απλά διεκπεραιωτική».


Τι συνέβη αλήθεια όταν ο Αλέξανδρος συνάντησε τον Αλέξη, τον γιο της Μαργαρίτας;

«Δεν ήξερα από την αρχή πώς θα εξελιχθεί τόσο ακραία. Ηξερα πως είναι ψυχολόγος και ότι θα αποκτήσει μια εμμονή. Είχα μια βάση για να μελετήσω λίγο τους ανθρώπους αυτούς αλλά και τους ψυχολόγους. Πώς κινούνται και τι πραγματεύονται στην καθημερινότητα τους».


Φοβήθηκες μήπως «χαρακτηριστείς» από αυτόν τον ήρωα;

«Αυτό που φοβήθηκα είναι πώς θα κάνω πειστικό τον ήρωα στο κοινό. Ηξερα πως έπρεπε να βγω αρκετά έξω από τον εαυτό μου. Δούλεψα πολύ, ειδικά στην αρχή».


Μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις αναφορές σε παρόμοιους ρόλους;

«Μου αρέσει πολύ η ταινία "Taxi driver" και όλως τυχαίως έμαθα πως υπήρχε, ένας άνθρωπος που είχε εμμονή με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και νόμιζε πως είναι ο ταξιτζής. Είναι πραγματική ιστορία... έστελνε μηνύματα στην Τζόντι Φόστερ, μέχρι που έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρωθυπουργού Ρόναλντ Ρίγκαν. Διάβασα λοιπόν γύρω από αυτό και κατανόησα πως ο άνθρωπος διακατεχόταν από ένα τέτοιο σύνδρομο, δεν το είχε καταλάβει ότι του συνέβαινε, του φαινόταν φυσιολογικές οι πράξεις του, δεν είχε λογική».

Ο Αλέξης πάντως μπαίνει στο ψυχιατρείο, σε σχέση με εκείνον στην Αμερική...

«Μπήκε όντως. Το θέμα είναι πως εκεί μπορεί ο Αλέξης να λαμβάνει κάποια αγωγή που θα ηρεμεί τις εμμονές του, όμως όταν βγει θα σταματήσει τα φάρμακα με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει».

Θα κινηθεί προς τη Μυρτάλη ξανά;

«Εννοείται! Δεν αντέχει να μην έχει τη Μυρτάλη, ενώ είναι σίγουρος και πεπεισμένος πως και εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του. Σκέφτεται μόνο εκείνη και πως ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον».

Θα ψάξει αμέσως να τη βρει;

«Οχι αμέσως καθώς, όπως θα δούμε, όταν ο Αλέξης βγει από την κλινική θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με ένα άλλο πρόσωπο. Μια κοπέλα που βρέθηκε εκεί ως επισκέπτρια, με την οποία και έχουν έρθει κοντά. Και πάλι μέσα του θα υπάρχει η Μυρτάλη αλλά όχι ως φαντασίωση».

Δεν υπάρχει περίπτωση η νέα του σχέση να γίνει η αφορμή για να αποκοπεί από τη Μυρτάλη;

«Δεν θα αποκοπεί γιατί τελικά δεν θα μπορεί να ξεχάσει τη Μυρτάλη».

Αρα, θα τη συναντήσει ξανά;

«Ναι, αλλά αυτή η σκηνή θα αργήσει. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει, όμως ο Αλέξης αυτή η φορά θα βγάλει ακόμα πιο επικίνδυνο εαυτό προς εκείνη. Υπάρχει μια σκηνή που ο ήρωας μου βλέπει τη Μυρτάλη από μακριά και της φωνάζει και εκείνη αρχίζει και τρέχει... Η ζωή της λοιπόν θα μπει ξανά σε κίνδυνο».

Πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη;

«Θα φτάσει σε άσχημο σημείο. Από τη φρίκη που βιώνει, μπορεί να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία. Πάντως δεν νομίζω να την απαγάγει ξανά, με άλλο τρόπο θα βρίσκεται δίπλα της».

Μπορείς να φανταστείς τι θα γίνε όταν οι γύρω του αναγνωρίσουν πως πάλι υποτροπιάζει;

«Μπορεί και να τον κλείσουν για πάντα μέσα...».

Θα έκανε, πιστεύεις, κακό στον εαυτό του;

«Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη Μυρτάλη, άρα όταν θα συνειδητοποιήσει ότι οι δυο τους δεν, μπορούν να είναι μαζί. Δεν νομίζω ότι θα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά. Εκτός και αν συνεχίζει τη θεραπεία του».

Ο Στέφανος δεν θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του;
«Ελα ντε. αυτό ζητάω κι εγώ. Την πρώτη φορά δεν τον άφησε η ζήλια του, τη δεύτερη δεν τον άφησε ο εγωισμός του. Είναι μια καλή στιγμή για τον Στέφανο να δράσει. Η Μυρτάλη έχει περάσει πολλά και ο Στέφανος δεν έχει καταλάβει τίποτα ακόμη».

Η μητέρα του τι ρόλο θα παίξει σε όλα αυτά;

«Η Μαργαρίτα θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης επιστρέφει στις συνήθειες του καθώς είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και εκτός από αυτό έχει και το ένστικτο της μητέρας, οπότε μάλλον εκείνη θα σώσει την κατάσταση πάλι», είπε στο TV24.

Δείτε τη σχετική gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Δεν έχετε δει τίποτα απ' όσα θα περάσει η Μυρτάλη από τον Αλέξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved