Elif:  Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους
Media

Elif: Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Μελέκ έχει πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και συνεχίζει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η άσχημη οικονομική της κατάσταση την αγχώνει αλλά προσπαθεί να το κρύψει από την Ελίφ.

Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Φέρεται όμως φιλικά στην Ασλί αν και δεν τη συμπαθεί καθόλου. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ να πάνε μαζί σε ένα πάρτι.

Η Ελίφ καταλαβαίνει πως η μητέρα της είναι στεναχωρημένη επειδή δεν έχουν χρήματα και επειδή δεν έχει βρει ακόμα δουλειά. Κάποιος καλεί από το γραφείο του Κερέμ και λέει στη Μελέκ πως πήρε τη δουλειά, χωρίς εκείνη να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας. Η Μελέκ χαίρεται πολύ με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη…

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος επειδή η σχέση του με τη Ζουλιντέ δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε. Όταν συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν δεν τους κοιτάζει καν.Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Σαφάκ αλλά ούτε και να την εξηγήσει στον Εμιρχάν, που τη ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό. Το σχέδιο της Αλέβ και της Λεμάν φαίνεται πως έχει λειτουργήσει σωστά και εκείνες δεν μπορούν παρά να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.

Η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη.

Όταν όμως διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί, η αντίδρασή της θα είναι έντονη! Η Μπιρτσέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Παρλά της αναθέτει τα δικά της καθήκοντα στην εταιρία. Κάποιος όμως θα βρεθεί να τη βοηθήσει...

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος

Elif: Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια

Elif: Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved