Elif: Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος
Media

Elif: Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος επειδή η σχέση του με τη Ζουλιντέ δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε. Όταν συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν δεν τους κοιτάζει καν.

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Σαφάκ αλλά ούτε και να την εξηγήσει στον Εμιρχάν, που τη ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό. Το σχέδιο της Αλέβ και της Λεμάν φαίνεται πως έχει λειτουργήσει σωστά και εκείνες δεν μπορούν παρά να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.

Η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη.

Όταν όμως διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί, η αντίδρασή της θα είναι έντονη! Η Μπιρτσέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Παρλά της αναθέτει τα δικά της καθήκοντα στην εταιρία. Κάποιος όμως θα βρεθεί να τη βοηθήσει...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο για τη δουλειά στο σπίτι. Η Ασλί σκέφτεται να προειδοποιήσει τον Κερέμ σχετικά με τη Ράνα και τις κινήσεις της. Η Παρλά συναντάει την Ασλί στην εταιρία. Αργότερα ο Κερέμ επιστρέφει με την Παρλά στο σπίτι γιατί νιώθει άρρωστος.

Η Παρλά του προτείνει να πάνε διακοπές. Η Αλέβ αποκαλύπτει στη Λεμάν τα σχέδια της σχετικά με τη Ζουλιντέ και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ φροντίζει τον Κερέμ και του δείχνει όλη την αγάπη της. Η Μελέκ αναζητά την εταιρία, που δουλεύει η Ασλί…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια

Elif: Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved