Η Γη της Ελιάς: Ο  Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χάιδω
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χάιδω

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του μέσα από την αστυνομία ότι η έρευνα για τους θανάτους των ηλικιωμένων έχει παγώσει.

Η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της. Ο Λυκούργος την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον.

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αλλάζει τακτική με σκοπό να βγει από το ψυχιατρείο μια ώρα αρχύτερα. Η Μυρτάλη έχει κάποιες επαγγελματικές ιδέες τις οποίες συζητά με την Ισμήνη.

Η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη, στον Ιάκωβο. Η αντίδρασή του, όμως, θα την ξαφνιάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του.

Η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Διαβάστε επίσης:

Μπουρδέκας: Η ερωτική ζωή του Νικόλα από τη "Γη της Ελιάς" και τα περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ

Η Γη της Ελιάς: Αποθέωση στο twitter για τον Φίλιππο–«Σταύρωσαν» τη Χάιδω:«Πιο σιχαμένη δεν υπάρχει»

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved