Media

Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντηση για την συμμετοχή του στο Survivor παρέα με την Αντελίνα

Gossip-tv Team

Πολλά είναι τα σενάρια,που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και θέλουν τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη να λαμβάνουν μέρος στο φετινό Survivor. Τι πραγματικά ισχύει όμως;  

Η πέμπτη σεζόν του Survivor είναι προ των πυλών, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, γεγονός που σημαίνει ότι Διάσημοι και Μαχητές αναζητώνται, ώστε να "κλειδώσουν" οι ομάδες. Δημοσιεύματα και φήμες έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και είναι εκείνα που θέλουν τον Χάρη Βαρθακούρη και την σύζυγό του Αντελίνα, να λαμβάνουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και να παίρνουν ... θέση μάχης.

Η κάμερα της Super Κατερίνα βρήκε τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση για τα συγκεκριμένα σενάρια, διαψεύδοντας την οποιαδήποτε πιθανότητα.

«Όχι. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν ξέρω ποιος το σκαρφίστηκε αυτό. Δεν μας έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση και ούτε πρόκειται να γίνει. Θα μου πεις βέβαια που ξέρεις τι πρόκειται να γίνει… Το εικάζω. Έχουμε και δυο παιδιά. Πως θα φύγουμε τώρα σαν ζευγάρι. Επίσης τα γόνατα μας δεν σηκώνουν αγωνίσματα. Δεν θέλω να είμαι ένας Τριαντάφυλλος. Και δεν το λέω με την κακή έννοια. Εννοώ να γίνω ένας παίκτης ο οποίος κάθεται και παρακολουθεί. Η Αντελίνα δε θα πήγαινε 100%, δε θέλει να έχει σχέση με ριάλιτι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Νέα κόντρα στη showbiz; Κόλαφος ο Βαρθακούρης: «Δεν θέλω να είμαι ένας Τριαντάφυλλος» (Video)

Ο Βαρθακούρης στo gossip-tv:Η λατρεία στις κόρες του, το Big Brother και η συγκλονιστική εξομολόγηση

Συγκλονίζει ο Χάρης Βαρθακούρης: «Το 2014 κάηκε το σπίτι μας, πήγε να πνιγεί η κόρη μας και…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved