Ο Βαρθακούρης στo gossip-tv:Η λατρεία στις κόρες του, το Big Brother και η συγκλονιστική εξομολόγηση
Showbiz

Ο Βαρθακούρης στo gossip-tv:Η λατρεία στις κόρες του, το Big Brother και η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ο Xάρης Βαρθακούρης σε μια απολαυστική συνέντευξη αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στο J2US μετά την επεισοδιακή πρώτη φορά και ποιο το παρασκήνιο γύρω από την επιλογή της παρτενέρ του;

O ίδιος μίλησε για το Big Brother και αν θα το ξαναέκανε ενώ αναφέρθηκε στις ευτυχισμένες οικογενειακές του στιγμές με τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι.

Η λατρεία στις γυναίκες της ζωής του, Αντελίνα, Μελωδία και Λιόνα

«Και στις δυο εγκυμοσύνες -είναι ντροπή μου- απογοητεύτηκα στον υπέρηχο, όταν είδα ότι ανάμεσα στα πόδια δεν υπάρχει πουλάκι. Περίμενα γιο σαν τρελός και τις δυο φορές. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τις κόρες μου... Όταν θα έρθει η ώρα, ξέρω πως θα είμαι πολύ αυστηρός κριτής, εκείνων που θα έρθουν να διεκδικήσουν τις κόρες μου γιατί έχω υπάρξει αυτός ο τύπος, σκέφτομαι με το μυαλό των "αλητήριων"...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Χάρης δε δίστασε να εξομολογηθεί τον λόγο για τον οποίο το 2014 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής του ενώ ανατριχιάζει η περιγραφή του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστή να τον απειλεί στο πρόσωπο με όπλο.

Η ανατριχιαστική περιγραφή

«Έχω βρεθεί τρεις φορές αντιμέτωπος με πιστόλι. Τη μια φορά είδα κάνη πιστολιού να σημαδεύει εμένα, όταν πήγαν να μου πάρουν το αυτοκίνητο στο βιντεοκλάμπ. Τις άλλες δυο φορές, που η δεύτερη ήταν πολύ κοντά σε εκείνη την περίοδο, ήμασταν μέσα σε ένα κατάστημα με βρεφικά είδη. Τότε έτυχε να γίνεται ληστεία μέσα στο μαγαζί που ψωνίζαμε αλλά ποτέ δεν με σημάδεψε ο ληστής κι άλλη μια φορά τον Μάιο του 2012 που τον βρήκαμε τον κλέφτη μέσα στο σπίτι μας. Το δεύτερο αυτό με το σπίτι μου, μου πήρε τουλάχιστον έξι με εφτά μήνες να μπορέσω να ξανακοιμηθώ μήνες»

Το Big Brother

«Το έχω ξαναπεί γιατί με ρωτάνε, το Big Brother είναι ψυχοφθόρο για τον παρουσιαστή. Σε δεκάξι εκπομπές έπρεπε να είμαι ακίνητος σε ένα σημείο, ούτε να μπορώ να κάνω μπρος ούτε πίσω, έχοντας στο αυτί μου συνεχείς οδηγίες γιατί είναι ζωντανό… κείμενα μπροστά μου. Το Big Brother ήταν μούντζα, βάρος», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Άκου όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Podcast Showbiz o'clock: Ο Χάρης Βαρθακούρης σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για όλους και για όλα!

Συγκλονίζει ο Χάρης Βαρθακούρης: «Το 2014 κάηκε το σπίτι μας, πήγε να πνιγεί η κόρη μας και…»

Χάρης Βαρθακούρης: Έτσι αποθεώνει την σύζυγό του! Η απίθανη φωτό της Αντελίνας με την κόρη τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved