The Voice: H ενόχληση του Σάκη Ρουβά με διαγωνιζόμενο: «Δεν μας έχεις παρακολουθήσει;» (videos)
Media

The Voice: H ενόχληση του Σάκη Ρουβά με διαγωνιζόμενο: «Δεν μας έχεις παρακολουθήσει;» (videos)

The Voice: Ο Κυριάκος Δεσπότης ερμήνευσε Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό, με τον Σάκη Ρουβά να μιλάει ξεκάθαρα για μίμηση και για πως δεν το βρίσκει σωστο, αφού ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να έχει τον χαρακτήρα του.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice κρύβει πολλές εκπλήξεις και είμαστε ακόμα στην αρχή. Σίγουρα, οι φωνές που θα ακούσουμε θα είναι και πάλι μοναδικές και η μάχη μεταξύ των κριτών για να διαλέξουν τους καλύτερους έχει ήδη ξεκινήσει.

Το μήλο της έριδος για σήμερα αποτέλεσε η audition του Κυριάκου Δεσπότη, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι "Κουρσάρος" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο Κυριάκος κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πάνου Μουζουράκη, ωστόσο τα σχόλια που ακούστηκαν από τον Σάκη Ρουβά, δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά σε γενικότερο επίπεδο.

Δείτε το βίντεο από την audition του παρακάτω:

Ο Σάκης Ρουβάς έχει κάνει λόγο και στο παρελθόν για πολλά νέα παιδιά, που προσπαθούν στα πρώτα τους βήματα να πάρουν στοιχεία από καλλιτέχνες, που πρωτοερμήνευσαν τα τραγούδια που επιλέγουν να πουν στο σόου. Ο ίδιος θεωρεί απόλυτα λανθασμένη την συγκεκριμένη "τακτική" και αφορμή στάθηκε το τραγούδι που επέλεξε ο Κυριάκος, που είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Σάκης Ρουβάς υπενθύμισε ότι ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να έχει τον δικό του χαρακτήρα και να αφήνει το δικό του προσωπικό στίγμα και να μην στηρίζεται στο να μιμηθεί κάποιον άλλον καλλιτέχνη.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε πρώτη φορά on camera γιατί αποχώρησε από το Voice

The Voice: Δυνατές επιστροφές! Ονόματα – έκπληξη στην επόμενη φάση

Survivor: Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved