The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου! (video)
Media

The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου! (video)

The Voice: Το σημερινό επεισόδιο του σόου μόλις ξεκίνησε και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη, με μια πανέμορφη "εισβολή" στο πλατό και την ανακοίνωση ότι ξεκινά  η διαδικασία των knockouts.

To The Voice of Greece πρωταγωνιστεί εδώ και λίγο καιρό στις βραδιές μας, με στόχο να μας κρατήσει μια υπέροχη μουσική συντροφιά και να μας κρατήσει και σε μια εκγρήγορση, λόγω των τελικών επιλογών των κριτών. Μπορεί η φάση των blind auditions να ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο (6-11), αλλά τα knockouts είναι πλέον γεγονός.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι πλέον έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να ξεχωρίσουν μέσα στο σόου και να καταφέρουν να κερδίσουν ένα χρυσό εισητήριο για την επόμενη φάση.

Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του The Voice, επεφύλασσε μια έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό σήμερα. Καλοσώρισε την Βάλια Χατζηθεοδόρου, την πανέμορφη νέα συνεργάτιδα του, όπου θα υποδέχεται τους νικητές με το υπέροχο χαμόγελό της. Εκείνη με την σειρά της ανέφερε: «Γεια σας! Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας, παιδιά, φέτος. Είναι τεράστια η χαρά μου! Θα είμαστε στο backstage και θα πιάνουμε τον παλμό της νίκης»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: The Voice ή J2US; Τι επέλεξε το κοινό για το Σαββατόβραδο; (photos)

The Voice αποκλειστικό: Η πρώτη συνάντηση των παικτών με τους coaches - Έτοιμοι για τα knοckouts

The Voice: Ποια δεν θα 'θελε να είναι στη θέση της; Ανάγκασε τον Ρουβά να γονατίσει μπροστά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved