Η γη της ελιάς: Η σκηνή που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές! Τα σχόλια στο Twitter και οι απορίες
Media

Η γη της ελιάς: Η σκηνή που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές! Τα σχόλια στο Twitter και οι απορίες

Η γη της ελιάς: Μία σκηνή στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (7/11) άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Αρετή μίλησε τόσο γλυκά στην Βασιλική που αυτό ήταν κάτι που φάνηκε σε όλους περίεργο καθώς η Αρετή δεν είναι τόσο γλυκιά ποτέ!

Κι επίσης δεν αποτελεί και ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού στη συγκεκριμένη σειρά, οπότε όλοι περιμένουν να την «στήσουν στον τοίχο» με τα σχόλιά τους!


Μετά από αυτή τη σκηνή λοιπόν, κάποιος θύμισε στο Twitter ότι αυτή είναι η δεύτερη μόλις φορά που βλέπουμε την Αρετή να μιλά τόσο γλυκά στην Βασιλική.

Και όλοι είχαν απορίες τύπου «Γιατί τόση γλύκα; Τι έπαθε η Αρετή; Χάλασε;». Και κάποιοι αναρωτήθηκαν επίσης αν θα την δούμε να αλλάζει στα επόμενα επεισόδια.

Τα σχόλια είναι απολαυστικά.


Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο....


Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει κι αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ.

Ο Κωσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να επανεκκινήσει το θέμα με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων. Η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο κι ο Λυκούργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, της εξομολογείται πως δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επί τόπου.

Η Μαργαρίτα, υποψιασμένη ότι ο Φίλιππος είναι έτοιμος να κάνει κάποια τρέλα, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητό της, θέλοντας έτσι να προλάβει τα χειρότερα. Τελικά, τον αποτρέπει από σίγουρη αυτοκτονία. Ο Ιάκωβος καλεί σε τραπέζι, στο σπίτι του, τον Λυκούργο και την κόρη του, όπου συναντά την Ισμήνη, για πρώτη φορά.

Ο Μάνος δεν λέει όλη την αλήθεια στον πατέρα του και κανονίζει με τη Μαρίνα να φύγουν για τριήμερο ταξίδι. Ο Ιάκωβος παίρνει τηλέφωνο τον αδελφό του και ο Ισίδωρος ακούει τη φωνή του μετά από χρόνια. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.


Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Διονύσης Παπανδρέου: «Ο Φίλιππος δεν πιστεύει στην εκδίκηση»

Η Γη της Ελιάς: Θύμα απαγωγής η εγγονή του Λυκούργου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved