Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα από τη Γη της Ελιάς, ο χορός, οι διακρίσεις και η φιλία με την «Μυρτάλη»
Media

Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα από τη Γη της Ελιάς, ο χορός, οι διακρίσεις και η φιλία με την «Μυρτάλη»

H Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, υποδύεται την Μαρίνα και έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Η Μαρίνα Σιδέρη λοιπόν είναι η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης. Ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου. Έξυπνη και δυναμική κοπέλα. Ορφάνεψε νωρίς κι έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία και έχουν παντρευτεί κρυφά με πολιτικό γάμο!

Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η Αντιγόνη Νεοφύτου που πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Η Αντιγόνη σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασσικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε πολύ και της έγινε τρόπος ζωής. Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει.

Το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν εμφανές αφού πέρασε όλες τις εξετάσεις του Royal Academy of Dance με άριστα, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Επίσης επιλέχθηκε μετά από ακροάσεις στο Talent Show του Μega TV ‘Get on stage’ το 2009 όπου και κατέλαβε την 4η θέση.

Το 2012 κατέλαβε την 3η θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό χορού.

Η εκθαμβωτική 24χρονη Αντιγόνη Νεοφύτου με καταγωγή από την Κύπρο, είχε την πρώτη της επαφή με το χώρο στη σειρά, 8 Λέξεις και τώρα στη Γη της Ελιάς και από την πρώτη στιγμή έγινε φίλη, όπως έχει η ίδια αποκαλύψει με την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία υποδύεται στη σειρά την Μυρτάλη!

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες της ταλαντούχας ηθοποιού και χορεύτριας στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Η Μαρίνα είναι θαρραλέα γι’ αυτό δέχθηκε την πρόταση του Μάνου»

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Ο Ισίδωρος θα εξοργιστεί όταν μάθει για τον γάμο του Μάνου με τη Μαρίνα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved