Η τελευταία ώρα: Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο
Media

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο

Η τελευταία ώρα: Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται ενώ η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης. 

Η Λουκία κι ο Ανδρέας προσπαθούν να κρύψουν την έντασή τους στο δείπνο με την Άσπα ενώ εκείνη δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα από τη Σίλια.

Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο και πείθεται να τον ψάξει. Ο Αλέξης αποκοιμιέται στην παραλία με την Κάτια αγνοώντας τις κλήσεις του Νώντα από το στρατόπεδο. Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται ενώ η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης.

Τέλος, ο Μάρκος πηγαίνει στη σχολή όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Όταν συναντάει την Έλλη, ανακαλύπτουν κι οι δυο κάτι που τους εκπλήσσει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Αλέξης ξεσπάει στον θάλαμο για την αδικία που δέχεται με τις ποινές που πήρε και ζητάει τη βοήθεια της μητέρας του αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις. Ο Κωσταντίνος ξυπνάει αγκαλιά με τη Νάντια ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

Ο Ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη και παίρνει εντολή να αποπροσανατολίζει τη Λουκία από την αλήθεια.

Η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα και προσπαθεί ενεργά να βάλει ένα στοπ στην υπόθεση της απιστίας του. Η Ζωή αποφασίζει να πάει στην ομάδα διαχείρισης πένθους ενώ ο Μάρκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μάθει πληροφορίες από τις διακοπές των φοιτητών.

Η Έλλη ψάχνει απεγνωσμένα το βιβλίο της, και τελικά το βρίσκει από μια απροσδόκητη πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Κυριακίδης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Ας πήγαιναν να ψάξουν, τι συμβαίνει μέσα τους»!

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα που έστειλε on air στον γιο της, Άγγελο ανήμερα της γιορτής του!

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια «συγγνώμη» στη Μαρία Μπακοδήμου (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved