Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια «συγγνώμη» στη Μαρία Μπακοδήμου (video)
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια «συγγνώμη» στη Μαρία Μπακοδήμου (video)

«Συγγνώμη» on air ζήτησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή το ξέσπασμα που είχε κάνει προ ημερών για τη μηδενική βαθμολογία στη Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα.

Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά και η ίδια με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε “Με στεναχώρησες με αυτό που είπες την περασμένη εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να έχεις κάτι μαζί μου. Ένιωσα αδικημένη και στεναχωρήθηκα από το σπίτι μου. Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη και παρόλο που ήμασταν μαζί μετά πήγαμε και στα μπουζούκια με την Μαρία περάσαμε τέλεια, όμως ένιωσα ότι την αδίκησα πραγματικά βλέποντας ξανά το βίντεο.

Το έκανα με την καρδιά μου για την κυρία Μάρα, αλλά ίσως να ήμουν λίγο άδικη με τη Μαρία. Αυτό και το κλείνω εδώ. Γιατί μου μίλησε τόσο ωραία, ούτε έκανε κάποια ανάρτηση ούτε πήρε τον Κοκλώνη να πει γιατί η Καινούργιου τα είπε αυτά, γιατί άλλοι τα κάνουν!», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Όσο για το πώς η ίδια η Μάρα Μεϊμαρίδη το είχε σχολιάσει

«Η Μαρία έχει έναν ρόλο. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ο τηλεθεατής να χαζέψει να περάσει ωραία και να μην αλλάζει κανάλι, να ανεβαίνουν τα νούμερα. Αν αξίζω μηδέν θα πρέπει να πάω σπίτι μου. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα κάνω. Θέλεις να σου πω ότι περισσότερο με στενοχώρησε ο Φασουλής; Αυτή η περσόνα ήταν που έκανε τον Φασουλή πλούσιο και διάσημο. Την έστησα για τον Φασουλή που την έπαιζε στο θέατρο μετά τη χούντα; Στενοχωρήθηκα!», είχε πει.

Διαβάστε επίσης

J2US: Έξαλλη η Μεϊμαρίδη για το "μηδέν" της Μπακοδήμου και την άσχημη κριτική - «Νιώθω μια εμμονή»

Μαρία Μπακοδήμου: Η πιο αμήχανη στιγμή όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη

Super Kατερίνα: Η συγκίνηση της Καινούργιου για την Τούνη και η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved