Media

Μαρία Μπακοδήμου: Η πιο αμήχανη στιγμή όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου  μίλησε για το δικό της ταξίδι στο Άμστερνταμ για να δει τον γιο της που σπουδάζει, αλλά ρωτήθηκε και για τη φίλη της Δέσποινα Βανδή και αν θα ήθελε να ζήσει και εκείνη έναν τέτοιο έρωτα…

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Ήταν μία υπέροχη εβδομάδα, πήγα να δω τον μικρό μου γιο και ήρθε και ο μεγάλος που είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε εκεί… Συγκινήθηκα πολύ! Δεν φανταζόμουν πως θα ήταν, αν έφευγαν τα παιδιά… »!

Για το μηδέν στη Μάρα Μειμαρίδη: «Πέρασε μία βδομάδα, δεν έχω να σχολιάσω, το είπα… είναι άχαρο να το ξαναπώ. Είναι περίεργο. Δεν μετανιώνω το μηδέν που έβαλα στην Μάρα»!

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το ταξίδι της Δέσποινας στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη είπε «Η Ρώμη είναι μία ωραία πόλη και εύχομαι σε όλους μας να βρεθούμε όταν θα έχει καλό καιρό» αποφεύγοντας να απαντήσει.

Η ρεπόρτερ επέμενε ρωτώντας την Μαρία: «Θα θέλατε να ζήσετε έναν παρόμοιο έρωτα σαν αυτό της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη;».

Και τότε απάντησε: «Με βάζετε εμένα τώρα σε μία τύπου παγίδα να πω για τη Δέσποινα, ο καθένας μας να είναι ευτυχισμένος και να περνά καλά…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για Βανδή - Μπισμπίκη: «Η κοπέλα πήγε ένα ταξίδι με τον νέο της αγαπημένο»

Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους στην Ελλάδα από το ταξίδι τους στη Ρώμη! (video)

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US σε Κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved