Showbiz

Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η άφιξή τους στην Ελλάδα από το ταξίδι τους στη Ρώμη! (video)

Gossip-tv Team

Επέστρεψαν από το ταξίδι τους στη Ρώμη η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι εξασφάλισε πλάνα από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο. 

Η κάμερα του love it τους είχε τσακώσει στο αεροδρόμιο στις 3 Νοεμβρίου και σε μία από τις φωτογραφίες ο ηθοποιός αγκάλιαζε την τραγουδίστρια. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια ήταν διαχυτικοί και δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους!

Στη συνέχεια χθες το πρωινό εξασφάλισε πλάνα από το αεροδρόμιο της Ρώμης. Οι δυο τους μιλούσαν και κρατούσαν τις βαλίτσες τους. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έπρεπε να γυρίσουν χθες 5/11, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους "έτρεχαν".

Ο μεν ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά Κομάντα και Δράκοι και η τραγουδίστρια απόψε (6/11) πρέπει να είναι στο live του J2US!

Η γνωριμία τους έγινε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα συναντούσε την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US. Μάλιστα, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Είχαν ένα βαρκάκι και πήγαιναν για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ κυκλοφορούσαν χαλαροί, καταλήγοντας συχνά σε μικρά ταβερνάκια της περιοχής για να φάνε.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Μετά από αρκετές κοινές φωτογραφίες τους που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας ήρθε και το πρώτο τους ταξίδι, στην όμορφη Ρώμη όπου έμειναν δύο 24ωρα.

Κατά την επιστροφή τους, οι δυο τους έδειχναν αρκετά αμήχανοι όταν ήρθαν τετ α τετ με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Προφανώς εξεπλάγησαν με αυτό το τετ α τετ, σαν να μην το περίμεναν καθώς θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει να βγουν από άλλη έξοδο ώστε να το αποφύγουν.

Φυσικά, δεν μίλησαν καθόλου σε ό,τι και αν τους ρώτησαν ενώ η Δέσποινα Βανδή φάνηκε να εκνευρίζεται όταν τη ρώτησαν για λεπτομέρειες για το ταξίδι της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πλάκα μου κάνεις τώρα".

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα πλάνα από την άφιξή τους στην Ελλάδα:

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η αναχώρησή τους από τη Ρώμη (Video & Photos)

Λιάγκας: Το σχόλιο on air για Βανδή – Μπισμπίκη: «Μιλάμε για σχέση, μην κρυβόμαστε τώρα»

Βανδή - Μπισμπίκης: Οι πρώτες φώτο από το ρομαντικό ταξίδι τους στην Ιταλία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved