Χρύσα Παππά: «Όταν ήμουν μικρή δεν ένιωθα όμορφη. Είχα πάρει χάπια κρυφά για να αδυνατίσω»
Media

Χρύσα Παππά: «Όταν ήμουν μικρή δεν ένιωθα όμορφη. Είχα πάρει χάπια κρυφά για να αδυνατίσω»

Η Χρύσα Παππά μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για το κίνημα MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στο γάμο, την εμφάνισή της, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό. 

Αρχικά, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω»!

Και ανέφερε: «Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Όσον αφορά την αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη. Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

Και αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα:«Δούλευα ως πλασιέ βιβλίων, χτυπούσα την πόρτα και πουλούσα εγκυκλοπαίδειες».

Και δήλωσε: «Βγήκαν μετά το MeTοο κάπο

ιοι και είπαν ότι “δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς”. Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”».

Και τόνισε για την προσωπική της ζωή: «Έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μια σχέση μου. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια, και τα πολύ καλά φορέματα».

«Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος», υπογράμμισε!

«Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γυμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία», αποκάλυψε.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Παππά: Δες την στα 41 της με μπικίνι και θα τα χάσεις!

Χρύσα Παπά: Η σπάνια φώτο από το σπίτι της – Δείτε την άβαφη και θα «τα χάσετε»!

Χρύσα Παππά: Θα τα χάσεις με τη σπάνια φώτο της – Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved