Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή - Έξω φρενών η Σκορδά
Media

Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή - Έξω φρενών η Σκορδά

Ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τη σύζυγό του Κάρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή και ζητά σχετικά με το βιβλίο που φέρει πάνω την φωτογραφία του είναι η αφαίρεση αυτής για να μην διαταραχθεί η οικογένειά του.

Και αρνείται τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση τα αρνείται όλα.

Αρχικά ανέφερε στο Πρωινό: «Μελετώ τη δικογραφία. Περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφ’ όσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.»!

Και τόνισε: «Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου»!

Αυτή η τελευταία του δήλωση, εξόργισε την Φαίη Σκορδά η οποία είπε σε έντονο υφος: «Ποια οικογένεια; Το θέατρο του παραλόγου. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ομολογήσει ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του, αυτή τη στιγμή αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό, γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά και ο μπαμπάς μου από το εξώφυλλο του βιβλίο; Εμείς χωρίς να τους ξέρουμε καταλαβαίνουμε ότι οι ζωές τους έχουν καταστραφεί, κανείς δεν τους στηρίζει… είναι σα να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

«Άφωνοι» Λιάγκας- Σκορδά με την Γκιωνάκη:«Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

Γλυκά Νερά: Η απάντηση του Μπάμπη στη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε εμμονή μαζί της

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο λόγος που o καθ' ομολογία δράστης έστειλε εξώδικο σε εκδοτικό οίκο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved