Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστηριώδες στοιχείο στο μείγμα του Λουδοβίκου
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστηριώδες στοιχείο στο μείγμα του Λουδοβίκου

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα μπορεί να νιώσει επιτέλους υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού, τη στιγμή που ο Μάνος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την Τόνια πάση θυσία. 

Ο Φεγκούδης απαιτεί να μάθει την αλήθεια, μην αφήνοντας άλλη επιλογή στην Τόνια από την αποχώρησή της. Η Μαριτίνα μπορεί να νιώσει επιτέλους υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού, τη στιγμή που ο Μάνος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την Τόνια πάση θυσία.

Το ραντεβού της Πελαγίας με την Διώνη θα έχει σαν αποτέλεσμα την γνωριμία της με τον Πάρη, πράγμα που μόνο θετικό δε θα φανεί στην Τραβιάτα. Η σύγχυση στο κεφάλι του Λουδοβίκου τον οδηγεί στη δημιουργία ενός μείγματος που ούτε ο Χρύσανθος δεν μπορεί να καταλάβει τη σύστασή του.

Ταυτόχρονα, όμως, οδηγεί τη Σούλα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Όσο ο Χρύσανθος παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστηριώδες στοιχείο στο μείγμα του Λουδοβίκου.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μαριτίνα ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα της για τις στημένες φωτογραφίες του Μάνου στο ξενοδοχείο και ο Φεγκούδης μαθαίνει ότι η Τόνια έχει χάσει το μωρό της.

Ο Λουδοβίκος κάνει το λάθος να ζητήσει τη συμβουλή της Μάρως για τα θέματα του ενώ η Διώνη ετοιμάζει τον Πάρη για το κόλπο grosso που θα τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στην εταιρία.

Ο Παντελής πείθει τον Πιπερόπουλο να χαρίζει τα δάνεια στον Φεγκούδη προκειμένου να τον συγχωρέσει η κόρη του.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν σεξουαλική παρενόχληση»

Σασμός spoiler: Η πρόταση του Μαθιού στη Βασιλική θα σημάνει την αρχή του τέλους;

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved