Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (9/11), η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη.

Η Εριέττα αποφασίζει να αλλάξει τακτική απέναντι στη μέλλουσα νύφη της. Η Γεσθημανή προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη να επιστρέψει στην εταιρία του Παπαπέτρου, αλλά ο Δημήτρης δέχεται πρόταση συνεργασίας από την Ρωξάνη για την Αρμέκο, γεγονός που θα ταράξει τόσο την Έλλη όσο και το Θωμά. Ο Άρης και η Σοφία έχουν μια ιδέα που γίνεται επιτυχία. Και ενώ ο Βασίλης έρχεται κοντά με τη Νικόλ, η Κορίνα φαίνεται να μην μπορεί να το διαχειριστεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» είδαμε...

Ο Θωμάς, πάνω στα νεύρα του, απολύει το Δημήτρη. Μόλις το μαθαίνει η Έλλη μετανιώνει που του το είπε και προτείνει στο Θωμά από ’δω και πέρα να συνεννοούνται και κάθε τους κίνηση να είναι αποτέλεσμα σχεδίου. Η Ρωξάνη δίνει ρεπό στην Όλγα που μοιάζει να μην είναι στα καλύτερα της και ορίζει βοηθούς της στο δείπνο που ετοιμάζει για την Εριέττα και το Ζαχαρία, τη Τζοβάνα, το Μενέλαο και το Μάθιου. Η Κορίνα έχει κόντρα με το Βασίλη για τα σχέδια στο Πόρτο Τσίγκρι κι ο Δημήτρης τσακώνεται με την Έλλη. Τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το δείπνο με την Εριέττα και τον Ζαχαρία στη Ρωξάνη και πως θα το χειριστεί προς όφελος όλων;

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα

Παναγιώτη Βλαντή: Η βράβευση στο Βερολίνο από την Κέιτ Μπλάνσετ, ο γάμος και ο σύζυγός της!

Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς πάνω στα νεύρα του, απολύει τον Δημήτρη (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved