Η τελευταία ώρα: Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα
Media

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα

Η τελευταία ώρα: Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους.

Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Νιώθει ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπάει. Η Λουκία βρίσκει στο μαγαζί την Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι και τον Αντρέα.

Η Σίλια ζητάει τον λόγο από τους δύο μπράβους που της ακυρώσανε τα εισιτήρια για την Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Ο Μάρκος παίρνει συνέντευξη από φοιτητές.

Συναντάει τυχαία την Έλλη και της λέει για τους στοίχους που είχε γράψει εκείνη. Ο Δαμιανός παίρνει τα ινία μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας από το ταξίδι του με την Λουκία. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο στο λούνα παρκ.

Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Λουκία κι ο Ανδρέας προσπαθούν να κρύψουν την έντασή τους στο δείπνο με την Άσπα ενώ εκείνη δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα από τη Σίλια.

Η Έλλη μετά από πίεση αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο και πείθεται να τον ψάξει. Ο Αλέξης αποκοιμιέται στην παραλία με την Κάτια αγνοώντας τις κλήσεις του Νώντα από το στρατόπεδο.

Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται ενώ η Μαρίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Ισμήνης. Τέλος, ο Μάρκος πηγαίνει στη σχολή όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Όταν συναντάει την Έλλη, ανακαλύπτουν κι οι δυο κάτι που τους εκπλήσσει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα έκανε στην Ανθούλα

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο

Ήλιος: Η Εύα πληγωμένη αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι είδε τον Ιάσωνα και την Ελένη να φιλιούνται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved