Η τελευταία ώρα: Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο
Media

Η τελευταία ώρα: Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο

Η τελευταία ώρα: Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει κάτι ιδιαίτερο ως αντάλλαγμα.

Ο Μάρκος μετά τη συζήτησή του με την Έλλη θεωρεί πως δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Έλλη προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν της είναι εύκολο.

Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει κάτι ιδιαίτερο ως αντάλλαγμα... Η Κάτια κανονίζει να πάει με τη Σοφία να δουν το σπίτι. Ο Αλέξης επηρεασμένος από τα λόγια του Νώντα τσακώνεται μαζί της.

Ο Νικόλας ζητά μια χάρη από τον Ανδρέα σχετικά με την Λουκία. Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει στα ίσια τον Ανδρέα αν την απατά, όμως η ίδια δεν νιώθει σίγουρη για αυτή την κίνηση. Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Νιώθει ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπάει. Η Λουκία βρίσκει στο μαγαζί την Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι και τον Αντρέα.

Η Σίλια ζητάει τον λόγο από τους δύο μπράβους που της ακυρώσανε τα εισητήρια για την Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Ο Μάρκος παίρνει συνέντευξη από φοιτητές. Συναντάει τυχαία την Έλλη και της λέει για τους στοίχους που είχε γράψει εκείνη.

Ο Δαμιανός παίρνει τα ινία μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας από το ταξίδι του με την Λουκία. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο στο λούνα παρκ. Η Έλλη έχει έναν ακόμη εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την νεκρή Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος πιέζει την Λιβάνη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο

Μόλις Χθες: Η αποκάλυψη της σχέσης Μαρίας - Αντώνη διαταράσσει τις ισορροπίες

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved