Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό
Media

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία, με τη βοήθεια της Μάρως, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της Δ.Φ. και, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιεί, αρχίζει να ξετυλίγει την άκρη του νήματος.

Με τα σχέδια του πατέρα του να αποτυγχάνουν το ένα πίσω από το άλλο, ο Μάνος είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η Πελαγία, με τη βοήθεια της Μάρως, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της Δ.Φ. και, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιεί, αρχίζει να ξετυλίγει την άκρη του νήματος. Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό και ο Γολγοθάς της δεν φαίνεται να τελειώνει.

Από την άλλη, ο Πιπερόπουλος ετοιμάζεται να ζήσει τον προσωπικό του θρίαμβο, μέχρι που η παρέμβαση του Παντελή θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη σχέση του με την Μαριτίνα και θα δώσει προβάδισμα στον Μάνο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μαριτίνα μετά το φιάσκο της πρώτης νύχτας του γάμου προσπαθεί να διώξει την Τόνια αλλά δε τα καταφέρνει. Ο Πιπερόπουλος απειλεί τον Μάνο να του πει αν πείραξε το προηγούμενο βράδυ το κoριτσάκι του κι ο Μάνος το αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Φεγκούδης αγωνιά για την επικείμενη συνέντευξη τύπου κι ο Παντελής προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την Τόνια. Η Διώνη επισκέπτεται τον Χρύσανθο κι η Πελαγία σπεύδει να δει τι συμβαίνει. Πως θα χειριστεί ο Πιπερόπουλος τη συνέντευξη τύπου; Ποια νέα θα φτάσουν στην Τόνια που αφορούν το μωρό της;

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Η ξεχωριστή πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του! Πολύ γέλιο! (video)

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες» (video)

Γιώργος Θεοφάνους: «Eίδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται τα παιδιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved