Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Μάκης βασανίζεται αν είναι ερωτευμένος με τη Ρία ή με την Ηλιάνα
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Μάκης βασανίζεται αν είναι ερωτευμένος με τη Ρία ή με την Ηλιάνα

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Δάφνη πείθεται αλλά ο Παύλος, που κάτι έχει υποψιαστεί από τη συμπεριφορά της, κρύβεται στο σπίτι με σκοπό να μάθει τι συμβαίνει. 

Ο Παύλος έχει πεισματική άρνηση να μάθει ποιο είναι το φύλο του μωρού και δεν θέλει να γίνεται καμία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα μπροστά του.

Ταυτόχρονα, ο Μάκης βασανίζεται αν είναι ερωτευμένος με τη Ρία ή με την Ηλιάνα και η Πηνελόπη ζητάει από τη Δάφνη να της παραχωρήσει το σπίτι για να οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον Δάνο, για το οποίο όμως δεν θέλουν επ’ ουδενί να καταλάβει κάτι ο Παύλος.

Τελικά, η Δάφνη πείθεται αλλά ο Παύλος, που κάτι έχει υποψιαστεί από τη συμπεριφορά της, κρύβεται στο σπίτι με σκοπό να μάθει τι συμβαίνει. Για κακή του τύχη, συνειδητοποιεί ότι η πεθερά του βγαίνει ραντεβού με το αφεντικό του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

O Παύλος έχει υποσχεθεί στη Νίνα να δώσει αίμα, για να ξεπληρώσει μια παλιά χάρη σε έναν φίλο.

Η Νίνα χρωστάει, ο Παύλος πρέπει να ξοφλήσει, αλλά οι βελόνες του προκαλούν ζάλη και ψάχνει με αγωνία έναν τρόπο να γλιτώσει. Η απάντηση βρίσκεται στον Μάκη, που δέχεται να δώσει αίμα στη θέση του. Το γαϊτανάκι από χάρες ξεκινάει και ο Παύλος βρίσκεται ξαφνικά σε ραντεβού από dating app με το «Αστέρι 32».

Προσπαθώντας να ξοφλήσει τα ανεξόφλητα προτού η Δάφνη καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Για ακόμη μια φορά το σύμπαν δεν είναι με το μέρος του, και ένα ακόμη χάος δημιουργείται γύρω του.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

Μαρία Μπεκατώρου: H μεταγραφή της στο Mega και ο ρόλος του άντρα της!

Η Γη της Ελιάς: Είναι ζήτημα χρόνου το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης του Στάθη με την Ιουλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved