Σασμός: Μιχάλης Αλικάκος: «Η Αργυρώ ανακαλύπτει πρώτη τη δράση του Διονύση»
Media

Σασμός: Μιχάλης Αλικάκος: «Η Αργυρώ ανακαλύπτει πρώτη τη δράση του Διονύση»

O Μιχάλης Αλικάκος ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά του την λίγων ημερών κόρη του, ενώ ως Διονύσης στον «Σασμό» μετράει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο ηθοποιός σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη συνεργασία του με τον Κώστα Κωστόπουλο, την πατρότητα και τον φαιδρό (όπως τον χαρακτηρίζει) ήρωα του.

Φέτος, ξεκάθαρα, είναι η χρονιά σας!

«Ετσι είναι... Πέρα από την προσωπική ευτυχία που βιώνω, τον ερχομό της κόρης μου λίγες ημέρες πριν, το οποίο είναι ένα ορόσημο στη ζωή κάθε ανθρώπου, ζω μια έντονη επαγγελματική στιγμή».

Σας έψαξαν; Τους ψάξατε; Τι συνέβη και βρεθήκατε στην Κρήτη του Κώστα Κωστόπουλου;

«Με πήρε ο ίδιος ο Κωστόπουλος με τον οποίο και είχαμε συνεργαστεί πριν από 16 χρόνια, σε ένα γκεστ, το οποίο δεν το θυμόμουν καθόλου, για την ακρίβεια εκείνος μου μίλαγε για τον ρόλο του Διονύση και εγώ του απαντούσα σαν να μην του είχα μιλήσει ποτέ πριν. Οταν κλείσαμε το τηλέφωνο μου ήρθε η μνήμη από τη παλιότερη συνεργασία μας».

Κάνοντας τα πρώτα γυρίσματα, περιμένατε την επιτυχία;

«Βασικά το κατάλαβα όταν είδα τη διανομή των ρόλων και όταν διάβασα το σενάριο. Σκεφτόμουν πόσο πετυχημένο είναι το καστ. Ο σκηνοθέτης έκανε αγώνα για να πάρει ηθοποιούς που θα κουμπώνουν στους ρόλους και θα δημιουργούν... θερμοκρασία σε αυτούς».

Ο ήρωάς σας, πάντώς, ξεκίνησε θετικά...

«Ξεκίνησε ανώδυνα. Στα μάτια του κοινού φάνηκε ως ένας διεκπεραιωτικός και καθωσπρέπει κύριος και στην πορεία ξεδιπλώνεται μια βαθιά τοξική προσωπικότητα με έναν αρρωστημένο ψυχισμό. Ο Διονύσης διακατέχεται από μιά ανισορροπία, είναι εξουσιομανής και ζει μέσα στο κακούργημα. Για να προστατεύσει τον εαυτό του μέσα σε αυτή την παραβατική συμπεριφορά θα κάνει ακραία πράγματα».

Η Σεμίνα τι είναι στη ζωή του;

«Είναι μια κατάκτηση του, δεν έχουν σχέση έρωτα, απλά την εξουσιάζει, είναι το σεξουαλικό του αντικείμενο και θέλει να του ανήκει. Εκείνη, έχοντας την ανάγκη του αλλά και νιώθοντας κάποια ευγνωμοσύνη για το γεγον02 ότι την περιμάζεψε και τη5 βρήκε δουλειά στο ξενοδοχείο, μένει μαζί του».

Η Σεμίνα έχει κρυφές πληγές;

«Θα δείτε στο επόμενα επεισόδια πως και εκείνη έχει μεγάλε πληγές σε σχέση με το παρελθόν της, τις οποίες ξέρει ο Διονύσης. Γιατί ο ήρωάς μου δεν κάνει τίποτα από την καλή του την καρδιά, διότι πολύ απλά δεν έχει καρδιά. Οι δυο τους πάντως έχουν σχέση εξουσίας. Μέσα από τον προβληματικό μου χαρακτήρα εξουσιομανία, κυριαρχώ πάνω της. Μπορούμε να κάνουμε έναν παραλληλισμό σε σχέση με την τραγωδία που παρακολουθήσαμε του Μπάμπη με την Καρολόιν. Στη σχέση του Διονύση και της Σεμίνας δεν υπάρχει γάμος αλλά είναι μια σχέση εξουσίας και επιβολής. Και ο Διονύσης όπως και ο Μπάμπης φαινόταν και φαίνεται ένας κύριος πρόθυμος να βοηθήσει αλλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις βλέπουμε τα σκοτάδια του».

Ωστόσο τι θα γίνει όταν μάθει για τη σχέση που έχει εκείνη με τον Πέτρο;

«Κάποια στιγμή θα μάθει τι συμβαίνει με τον Πέτρο και τότε θα ξεκινήσουν τα όργανα. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Είναι ένας χαρακτήρας που θα φτάσει στα άκρα για να μη χάσει τη Σεμίνα;

«Ναι και θα το δείτε αυτό! θα φτάσει σε αρρωστημένες συμπεριφορές αλλά και σε ακραίες δολοπλοκίες».


Και σε ό,τι αφορά στα αρχαία; Ο Αντώνης όλο είναι στα ίχνη του αλλά ποτέ δεν τον πιάνει...

«Η δράση αυτή θα συνεχιστεί και μάλιστα ο Διονύ-ση5 χρησιμοποιεί τον Κώστα, δεν σέβεται καν τον βαθμό συγγένειας που έχουν».

Θα μπουν φυλακή κάποια στιγμή;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Σεναριακά δεν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο...».

Με την Αργυρώ, είδαμε πως έχουν μια όμορφη συνεργασία, θα υπάρχει συνέχεια;

«Φυσικά και θα υπάρχει. Αλλωστε η Αργυρώ εί-ναι η πρώτη που τρώει την... μπανανόφλουδα και ανακαλύπτει το προσωπείο του Διονύση. Μπροστά της υποκρίνεται καλά τον επαγγελματία και κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί σε σχέση με τη δράση του η περί αρχαιοκαπηλίας».

Αν ήταν στο χέρι σας, πώς θα θέλατε αυτός ο ήρωας να ολοκληρωθεί;

«Θα ήθελα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να κατατροπωθεί. Είναι ένα κατάπτυστο άτομο, μια φαιδρή προσωπικότητα. Αυτός ο ήρωας έχει γοητεία μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο για να τον ερμηνεύσει ένας ηθοποιός, αλλά σε επίπεδο δραματουργίας, κάθε θεατής θα ήθελε αυτός ο άνθρωπος να αποκαλυφθεί και να πάρει την τιμωρία που του αξίζει».

Θα επιδιώκατε ξανά την τηλεόραση;

«Την τηλεόραση την επιδιώκω στο πλαίσιο του να κάνω μια σειρά που να έχει αξιοπρέπεια και να με πηγαίνει λίγο παρακάτω. όπω5 ο "Σασμός", που να είναι μια δουλειά εμπεριστατωμένη...», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αλικάκου για τον ερχομό της κόρης του: «Είναι πανέμορφη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved