GNTM: Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο πλατό και έβαλε... φωτιές! Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!
Media

GNTM: Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο πλατό και έβαλε... φωτιές! Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

GNTM: Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ήταν η παρτενέρ έκπληξη για τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης και οι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι "να τα σπάσουν" μαζί της.

Πασαρέλα, ρυθμός, χορός και δυναμικές πόζες είναι οι λέξεις, που θα χαρακτήριζαν την σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4. Μετά από τις επιστροφές που είδαμε, οι διαγωνιζόμενοι ήταν πλέον 13 και πιο έτοιμοι από ποτέ να ριχθούν στη μάχη για την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας.

Η δοκιμασία μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε πρωταγωνιστές του fashion show του Απόστολου Μητρόπουλου που ακολούθησε και που ήθελε τα μοντέλα πρωταγωνιστές στο fashion show του.

Το απόλυτο πάρτι στη δοκιμασία ήρθε να φέρει η παρουσία του pop icon Ελένης Φουρέιρα. Η εκρηκτική της παρουσία ήταν εκείνη που έδωσε την ενέργεια στα μοντέλα, για να τα καταφέρουν εξαιρετικά. To live performance της συνόδευσε τα παιδιά στο catwalk.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

H Όλγα, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το advantage για την σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, αλλά και την ικανότητα να μοιράσει τα disadvantage στους αντιπάλους της.

Τα σημερινά disadvantage πήγαν στον Ναπολέοντα και την Κυβέλη, οι οποίοι είχαν διαθέσιμα μόνο 10 δευτερόλεπτα, για να καταφέρουν το καλύτερο κλικ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η είσοδος της Ελένης Φουρέιρα ήταν εντυπωσιακή, με τα παιδιά να τα έχουν χάσει όταν την είδαν μπροστά τους. Η ίδια τους έδωσε συμβουλές για την καλύτερη φωτογραφία, με μόνο τους σύμμαχο να είναι ο εαυτός τους. Δείτε το βίντεο με την είσοδο της Ελένης Φουρείρα στο σόου:

H αγαπημένη show woman με ένα εντυπωσιακό φόρεμα έδωσε τη δική της ενέργεια στο σόου, με τον χορό και τη μουσική να κατευθύνει τα καλύτερα κλικ.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Αυτά είναι τα 4 μοντέλα που επέστρεψαν στον διαγωνισμό (video)

Δήμητρα Κωστάκη για GNTM: "Οι κριτές δεν έχουν την ίδια καριέρα με εμένα και είναι προσβλητικοί"

GNTM: Η επιστροφή πρώην παικτών, η Φουρέιρα σε ένα μοναδικό act και η αποχώρηση που θα φέρει δάκρυα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved