Η γη της Ελιάς: Σε απόγνωση η Ιουλία - Έτοιμη να καταθέσει για τον Στάθη
Media

Η γη της Ελιάς: Σε απόγνωση η Ιουλία - Έτοιμη να καταθέσει για τον Στάθη

Η γη της Ελιάς: Συγκλονιστικές στιγμές στο σημερινό επεισόδιο (9-11), με την Ιουλία έτοιμη να πάει στην αστυνομία, για να σώσει τον αγαπημένο της. 

Ο Στάθης Καπερνάρος βρίσκεται στο κρατητήριο και κατηγορείται ότι πυροβόλησε την Χάιδω στους πορτοκαλαιώνες με την καραμπίνα του. Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε ότι αυτό είναι μια σκευωρία της ίδιας της Χάιδως, με στόχο να κατηγορήσει τον Στάθη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τα δεινά της οικογένειάς της.

Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση, όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη για το πότε συνέβη το περιστατικό του πυροβολισμού. Η Ιουλία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει άλλωθι στον Στάθη και να τον βγάλει από την φυλακή, αλλά εξακολουθεί να έχει φόβους, γιατί ξέρει ότι η αποκάλυψή της θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα της Αερόπολης.

Μια συγκλονιστική στιγμή με τον αδερφό της, Ιάκωβο είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου η Ιουλία είναι έτοιμη να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει όλη την αλήθεια, καθώς δεν αντέχει να σκέφτεται ότι ο Στάθης κατηγορείται άδικα. Ο αδερφός της την συμβουλέυει να πει την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος και της υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα της.

Τι θα αποφασίσει η Ιουλία;

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη Μπάρκα με το spoiler «What! Παίρνω τηλέφωνο τον Ανδρέα Γεωργίου»!

Η Γη της Ελιάς: Είναι ζήτημα χρόνου το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης του Στάθη με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης συλλαμβάνεται και ο Φίλιππος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved