Το αύριο μας ανήκει: Η Σοφία και ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το παιδί τους
Media

Το αύριο μας ανήκει: Η Σοφία και ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το παιδί τους

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (11/11), όλοι νιώθουν ανακούφιση και χαρά με τα ευχάριστα νέα της επέμβασης της Νικολέττας.

Οι γιατροί θεωρούν ότι η επέμβαση πέτυχε και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν την οικογένεια για τις μετεγχειρητικές διαδικασίες πρόληψης αλλά και τους κινδύνους. Η Σοφία και ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το παιδί τους και ετοιμάζονται να την πάρουν σπίτι. Η Έλλη μοιράζεται την χαρά της με τον Λευτέρη και οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά. Η Φανή προειδοποιεί τον Μένιο πως κάποιος απ’ την εταιρεία θέλει να τον βλάψει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε…

Η Σοφία και ο Νικηφόρος βλέπουν την Νικολέττα καθώς ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση και για πρώτη φορά μετά από καιρό, έχουν για κάτι να ελπίζουν. Η οικογένεια ενωμένη στέκεται στο πλευρό του κοριτσιού που δίνει μάχη, ενώ φίλοι και συγγενείς δίνουν το παρών γεμάτοι αισιοδοξία για ένα καινούργιο αύριο. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων για το φυτοφάρμακα και όλα δείχνουν πως η μόλυνση προέρχεται από το κτήμα του Μένιου Ντάλα.

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Βγαίνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων για τα φυτοφάρμακα

Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος πιέζει την Λιβάνη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο

Το αύριο μας ανήκει: Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved