Το αύριο μας ανήκει: Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα
Media

Το αύριο μας ανήκει: Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (8/11), η Σοφία αναζητά παρηγοριά σε ομάδα στήριξης και εκφράζει τους φόβους της για την Νικολέττα.

Την ίδια ώρα το κορίτσι νιώθει απέραντο θυμό για την κατάσταση της υγείας της. Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα και η Αλεξάνδρα ψάχνει απελπισμένα να βρει μια λύση. Η Φανή προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του Νικηφόρου, ο οποίος βλέπει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και ο Μένιος ερευνά την υπόθεση των φυτοφαρμάκων, ψάχνοντας να βρει ποιος μπορεί να τον έχει εμπλέξει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Μίλτος παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι.
Ο Σπύρος προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε.

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε

Το αύριο μας ανήκει: Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα

Το αύριο μας ανήκει: Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved