Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε
Media

Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (5/11), ο Μίλτος παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι.

Ο Σπύρος προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε...

Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα κάτω από το βάρος της φημολογίας εναντίον του. Προτείνει στη Φανή να αναλάβει τη θέση του. Η ερωτική σχέση της Κορίνας με τον Μίλτο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη κάπου στην Ήπειρο και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παίρνει μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα πείθει την Σοφία να ζητήσει στήριξη από έναν ειδικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα

Το αύριο μας ανήκει: Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή

Λένα Δροσάκη: «Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved