Μόλις Χθες: Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη
Media

Μόλις Χθες: Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (11/11), η Δάφνη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Ο Μιχάλης εναποθέτει όλες του τις ελπίδες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του στη συνεργασία του Θάνου. Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ μετά από αίτημα του Σπύρου θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν. Η Λουίζα θα υποκύψει στις πιέσεις του Σπύρου για ένα δικό τους παιδί. Ο Σταύρος εκδηλώνει έντονα το ενδιαφέρον του στην Κορίνα ενώ το μυστικό τους με τη Νόρα θα αποκτήσει έναν μάρτυρα. Το ποιος θέλει να κάνει κακό στη Μαρία παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους και κυρίως για τον Αντώνη που μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και επαγγελματικά προβλήματα και τύψεις για τη Σοφία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Η Έλενα επιμένει να παντρευτούν με τον Μιχάλη, αλλά εκείνος νιώθει αμήχανα. Η Μαρία μαθαίνει από τον Αχιλλέα ότι η Έλενα έχασε το παιδί και στεναχωριέται που ο Μιχάλης δεν την συγχωρεί και δεν μπορεί να είναι κοντά τους να τους συμπαρασταθεί. Η Λουίζα μαθαίνει ότι ο Μιχάλης είναι γιος του Αντώνη και σοκάρεται. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από κάποιον που υποστηρίζει ότι ξέρει που είναι η κόρη της Σοφία και ζητάει από τη Λουίζα να πάνε να τον συναντήσουν μαζί. Η Νόρα βλέπει αγκαλιά τον Σταύρο με την Κορίνα και γίνεται έξαλλη. Η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει τον γιο της, Στάθη να επιστρέψει στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Έλενα επιμένει να παντρευτούν με τον Μιχάλη αλλά εκείνος νιώθει αμήχανα

Μόλις Χθες: Μια ακόμα προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού

Μόλις Χθες: Μετά από καιρό, η τύχη χαμογελάει στον Μιχάλη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved