Άγριες μέλισσες: Τέλος ο εφιάλτης για τον Λάμπρο- Τι θα συμβεί με την Κορίνα
Media

Άγριες μέλισσες: Τέλος ο εφιάλτης για τον Λάμπρο- Τι θα συμβεί με την Κορίνα

Άγριες μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Το μαρτύριο του Λάμπρου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Λερού λαμβάνει τέλος στα επόμενα επεισόδια και ο δάσκαλος θα επιστρέφει στην αγκαλιά της Ελένης και των αγαπημένων του προσώπων. Την ίδια στιγμή, η Κορίνα αλλάζει συμπεριφορά και αναβάλλει τον γάμο της με τον Μελέτη.

Μετά τον Μπάμπη, σειρά έχει ο Προκοπής για να επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι. Ο κουρέας συγκινημένος φτάνει κοντά στους αγαπημένους του και τους εξιστορεί όλα όσα πέρασαν μαζί με τον Λάμπρο στο στρατόπεδο. Η Ελένη μαθαίνει πολύτιμες πληροφορίες που θα της φανούν χρήσιμες στο να βοηθήσει τον δάσκαλο, αλλά ζητάει απ’ την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο όσα έμαθαν, καθώς πρέπει να είναι διακριτικοί για να μην κινήσουν υποψίες. Έτσι, τις επόμενες μέρες, όπως θα δούμε, η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλιτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη. Την ίδια προσπάθεια κάνει και η Ασφάλεια, όμως όλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο. Η Ελένη με τον Προκοπή, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό, αλλά μία είδηση έρχεται να τους αιφνιδιάσει όλους. Ο βασιλιάς κάνει αντικίνημα και αυτό δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα, ενώ ο Ακύλας, ο Καλόγερός και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός.

Στη Λέρο, ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Από την άλλη, ο Ακύλας, βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του, ενώ ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος από κάποια ευρήματα που ανακάλυψαν στο βουνό. Τις επόμενες μέρες, ο εφιάλτης του Λάμπρου λαμβάνει τέλος μιας και τον ενημερώνουν πως επιστρέφει στο σπίτι του, ύστερα από πολλούς μήνες εξορίας. Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου, παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους.

Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, έπειτα από πολύ καιρό, και παίρνει μια μικρή ανάσα απ’ τα προβλήματα που το ταλανίζουν. Κι ενώ ο Ακύλας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, στο σπίτι του ξεσπάει ακόμη ένα. Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουν τον γάμο προκαλώντας την οργή του αλλά και την περιέργειά του για τον λόγο για τον οποίο η κοπέλα άλλαξε γνώμη. Εν τω μεταξύ, ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδούν στο μαγαζί του Νικηφόρου. Ένα βράδυ, η Κορίνα πηγαίνει στο μαγαζί για να διασκεδάσει με τις φίλες της και ο Μπάμπης της τραβάει την προσοχή. Κι ενώ ο Μελέτης αντιδρά με τα νυχτοπερπατήματα της, η κοπέλα δείχνει να μην ενδιαφέρεται πια για εκείνον...

Πηγή:ΜΥΤV

Δείτε τη σχετική gallery:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η συνύπαρξη Δούκα - Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν του Δούκα έρχεται ξανά στην επιφάνεια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved