Αυτή είναι η ηθοποιός που υποδύεται τον πιο "σκοτεινό" χαρακτήρα του Σασμού, την Ανθούλα!
Media

Αυτή είναι η ηθοποιός που υποδύεται τον πιο "σκοτεινό" χαρακτήρα του Σασμού, την Ανθούλα!

Η Ανθούλα είναι ο πιο σκοτεινός ίσως χαρακτήρας της σειράς Σασμός που ήδη μας απασχολεί και αναμένεται να μας απασχολήσει και άλλο στο μέλλον. 

Την υποδύεται η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου μία νεαρή και πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνη που συστήνεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Λατρεύει το θέατρο και μέχρι πέρυσι, λίγο πριν την καραντίνα που κατέλυσε τα πάντα στον χώρο του θεάματος, εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη στο πλευρό του Κώστα Γάκη τον οποίο θεωρεί σπουδαίο στη δουλειά του.

Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου ήξερε από πολύ μικρή ότι θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού όπου έπαιζε σε μαθητικές παραστάσεις, ήθελε να ασχοληθεί με το αντικείμενο. Στις φλέβες της, εκτός από ελληνικό αίμα κυλάει και ιρλανδικό αίμα, από την πλευρά της μητέρας της την οποία θεωρεί τον πιο σπουδαίο άνθρωπο της ζωής της.

Η "εισβολή" στον Σασμό

Μοιάζει σαν η ιστορία όλη των ηρώων της σειράς να έχει "στηθεί" πάνω στην Ανθούλα, την αδελφή του Βασίλη Βρουλάκη, συζύγου της Καλλιόπης, ο οποίος σκότωσε τον Σταματάκη, πατέρα της Αργυρώς και του Πέτρου και σύζυγο της Μαρίνας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Μία βεντέτα που κανείς δεν γνωρίζει πώς ξεκίνησε και ο οποίος όμως παραμένει ζωντανός και απειλεί όχι μόνο μεγάλους έρωτες όπως αυτόν της Αργυρώς με τον Αστέρη αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Η Ανθούλα εμφανίστηκε αρχικά στους εφιάλτες της Καλλιόπης. Τη στοιχειώνει το παρελθόν και δεν μπορεί να ξεφύγει απ' αυτό. Η Ανθούλα έρχεται και φεύγει. Ταράζει την Καλλιόπη κάθε φορά που τη σκέφτεται.

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια είδαμε την Ανθούλα σε ένα flashback να αποκαλύπτει στην Καλλιόπη πως έχει έναν παιδί. Τρώει χαστούκι από την Καπετάνισσα όταν πιέζεται να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του νόθου παιδιού της το οποίο και την ανάγκασε να φύγει από το χωριό και να ζήσει στην Αθήνα για να το φέρει στον κόσμο και να το μεγαλώσει. Γνωρίζουμε ότι η Ανθούλα αυτοκτόνησε, μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή που ήταν μάνα ενός νόθου παιδιού και μάλιστα από έναν άντρα που δεν θα μπορούσε ποτέ να την αποκαταστήσει εφόσον ήταν... παντρεμένος.

Ο νέος γιατρός του χωριού, ο Άγγελος, ρόλος που υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, αρχίζει και σκαλίζει το παρελθόν έχοντας πλέον φτάσει στο συμπέρασμα πως μάλλον η Ανθούλα είναι η μητέρα του. Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Νατάσας Φαίης Κοσμίδου στη σειρά:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Τι συνδέει την Άννα με τον Άγγελο; Οι υποψίες και η φωτογραφία

Σασμός spoiler: Η πρόταση του Μαθιού στη Βασιλική θα σημάνει την αρχή του τέλους;

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα έκανε στην Ανθούλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved