Το αύριο μας ανήκει: Ο Μάνος βρίσκεται μπλεγμένος στις παραγγελίες παράνομων φυτοφαρμάκων
Media

Το αύριο μας ανήκει: Ο Μάνος βρίσκεται μπλεγμένος στις παραγγελίες παράνομων φυτοφαρμάκων

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (12/11), ο Μάνος βρίσκεται μπλεγμένος στις παραγγελίες παράνομων φυτοφαρμάκων, αφού τα έγγραφα φέρουν ξεκάθαρα την υπογραφή του.

Η οικογένεια της Σοφίας υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές την Νικολέττα στο σπίτι, το κορίτσι όμως δείχνει να είναι μπερδεμένο και ταλαιπωρημένο. Η Αλεξάνδρα εξηγεί πως πρόκειται για ψυχολογικές διακυμάνσεις που είναι φυσιολογικές στην κατάστασή της και προτείνει να είναι όλοι δίπλα της, μέχρι να ξεπεραστεί κι αυτή η δυσκολία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε…

Όλοι νιώθουν ανακούφιση και χαρά με τα ευχάριστα νέα της επέμβασης της Νικολέττας. Οι γιατροί θεωρούν ότι η επέμβαση πέτυχε και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν την οικογένεια για τις μετεγχειρητικές διαδικασίες πρόληψης αλλά και τους κινδύνους. Η Σοφία και ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το παιδί τους και ετοιμάζονται να την πάρουν σπίτι. Η Έλλη μοιράζεται την χαρά της με τον Λευτέρη και οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά. Η Φανή προειδοποιεί τον Μένιο πως κάποιος απ’ την εταιρεία θέλει να τον βλάψει.

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Η Σοφία και ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν το παιδί τους

Το αύριο μας ανήκει: Βγαίνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων για τα φυτοφάρμακα

Το αύριο μας ανήκει: Ο Λιάκος πιέζει την Λιβάνη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved