Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η αγάπη Άλκη-Ουρανίας δεν έχει τελειώσει»
Media

Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η αγάπη Άλκη-Ουρανίας δεν έχει τελειώσει»

Άγριες μέλισσες: Αν πίστευες ότι το φλερτ ανάμεσα στην Ουρανία και τον Άλκη έχει τελειώσει τότε θα εκπλαγείς με την αποκάλυψη του Δημήτρη Πλειώνη, του ηθοποιού που ερμηνεύει το ρόλο του επιχειρηματία από τη Λάρισα. 

Ο Δημήτρης Πλειώνης υποδύεται έναν γοητευτικό επιχειρηματία από τη Λάρισα στις Άγριες μέλισσες, ο οποίος ερωτεύεται αληθινά την Ουρανία.

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του,μίλησε για το ρόλο του και έκανε αποκαλύψεις για το τι θα συμβεί με εκείνον και την Ουρανία στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Πώς σας έγινε η πρόταση για τις «Αγριες μέλισσες»;

Θυμάμαι ότι ήταν μέσα στην καραντίνα για την COVID-19, μήνα Μάρτιο. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή της σειράς για να περάσω από δοκιμαστικό για το ρόλο του Άλκη Σαραντόπουλου, κι έτσι έγινε. Διάβασα το ρόλο και μου είπαν «το έχουμε, έκλεισες».

Πώς «χτίσατε» τον Άλκη Σαραντόπουλο;

Ο ήρωάς μου είναι ένας εύπορος, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας- αυτό γράφει το σενάριο, που είναι πολύ δομημένο. Άρα, έχω πατήματα. Ο Σαραντόπουλος έφτιαξε τα δικά του μαγαζιά με ρούχα και είναι από τα πιο δυνατά ονόματα στη Λάρισα. Αυτός ο δυνατός οικονομικά άντρας ερωτεύεται την Ουρανία με όλη του την καρδιά γιατί τη θεωρεί μούσα του! Για κακή του τύχη, όμως, εκείνη είναι παντρεμένη, οπότε παραμένει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Σε αυτό τον τρίτο κύκλο των «Άγριων μελισσών», όπως έχετε δει, ο Άλκης αντιτίθεται στο καθεστώς και πληρώνει το τίμημα με χρεοκοπία. Τον Άλκη Σαραντόπουλο -και θα το πω για πρώτη φορά-τον έχω συναντήσει στη ζωή μου. Μοιάζει με τον παππού μου. Ο παππούς μου ήταν δικηγόρος, μια πολύ γοητευτική φυσιογνωμία, που πρόσεχε πολύ τη γυναίκα του, ευγενής, καλλιεργημένος, με ωραίους τρόπους και σεβασμό προς όλες τις γυναίκες.

Συνεχίζει ο Σαραντόπουλος να αγαπάει την Ουρανία;

Την αγαπάει βαθιά. Πιστεύει ότι μαζί θα ήταν ένα πολύ αγαπημένο και δημιουργικό ζευγάρι. Αλλά σέβεται το γεγονός ότι εκείνη θέλει να παραμείνει με τον Κυριάκο και την οικογένειά της. Ωστόσο, με το δικό του τρόπο είναι πάντα δίπλα της. Το θέμα είναι ότι και η Ουρανία είναι πάντα δίπλα στον Σαραντόπουλο και θα δανειστεί πολλά λεφτά για να τον βοηθήσει, αφού το καθεστώς τού έχει κλείσει τη στρόφιγγα από τις τράπεζες. Τι δείχνει η συμπεριφορά της; Ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα στους δυο τους και αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, μια έκπληξη. Μιλάμε για μια ανιοδιοτελή αγάπη, για σεβασμό, για αλληλοεκτίμηση. Ναι, υπήρξε και πολύς έρωτας για την Ουρανία και έλξη. Αλλά εκείνη του το ξεκαθάρισε μια και καλή. Δεν ενέδωσε, έχει αξίες. Αν και μέσα μου πιστεύω ότι αυτή η αγάπη δεν έχει τελειώσει. Ταιριάζουν τόσο πολύ και ο Κυριάκος κάνει τα λάθη του...

Ο Σαραντόπουλος περνάει βάσανα με τη χούντα...

Κοιτάξτε, η θέση του Σαραντόπουλου δεν είναι υπέρ του καθεστώτος, δεν συμμάχησε μαζί τους, με τη δικτατορία. Είναι δημοκράτης, ελεύθερο πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι έχει φτιάξει μια περιουσία μόνος του από το μηδέν και δεν του αρέσει να τον καπελώνουν και να τον εξουσιάζουν. Ο Σαραντόπουλος και ο φασισμός δεν έχουν καμία σχέση. Ξέρειτι σημαίνει λογοκρισία, βασανιστήρια. Τα άκουσε και από την Ουρανία τα της Λέρου, λυπήθηκε για τον Μπάμπη, ήθελε να τη συμβουλέψει, να προσέχει. Η διαίσθησή του του λέει ότι αργά ή γρήγορα η χούντα θα πέσει, αλλά δεν ξέρει πότε. Ο Αλκής ξέρει τους νόμους της αγοράς και της οικονομίας.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Σαραντόπουλος δίνει spoiler: «Θα εξελιχθεί ένα θέμα με την Ουρανία... Σοβαρό»

Δημήτρης Πλειώνης: «Άλκης και Ουρανία θα χρειαστούν ο ένας άλλο»

Άγριες μέλισσες: Τέλος ο εφιάλτης για τον Λάμπρο- Τι θα συμβεί με την Κορίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved