Άγριες μέλισσες spoiler: H Δρόσω συλλαμβάνεται εξαιτίας του Λευτέρη
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: H Δρόσω συλλαμβάνεται εξαιτίας του Λευτέρη

Άγριες μέλισσες: Μια δυσάρεστη τροπή θα πάρει η εμφάνιση της Δρόσως στο θέατρο.

Το έργο κατακρίνεται από το καθεστώς και η νεαρή Σταμίρη οδηγείται στις φυλακές. Το Διαφάνι είναι ανάστατο από τα νέα, ενώ ο Λευτέρης κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από εκεί.

Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο, αλλά η μεγάλη μέρα της πρεμιέpας φτάνει και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την παράσταση. Η Δρόσω, όμως, έχει το μυαλό της στον Κωνσταντή, που για ακόμα μία φορά η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της υγείας του! Το έργο καταφέρνει να ολοκληρωθεί και κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη. Η Δράσω μετά το τέλος της παράστασης πάει να βρει τον Κωνσταντή και αποφασίζει να μη φύγει από το πλευρό του μέχρι να τον δει ξανά να στέκεται στα πόδια του και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δεν θ’ αποδειχθεί εύκολη, καθώς εκείνος αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια. Από την άλλη, στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο και δίνει τελεσίγραφο στον γιο του: Ή θα ακολουθήσει τον ίδιο και τα σχέδιά του ή θα φροντίσει να δει το άλλο του πρόσωπο! Ο Λευτέρης αντιδράει, αλλά γνωρίζοντας πως ο Ακύλας εννοεί όσα λέει, αποφασίζει να του δείξει πως πάει μετά νερά του.

Την ίδια ώρα, όμως, σαν βόμβα σκάει η είδηση πως η αστυνομία συνέλαβε τη Δρόσω εξαιτίας του θεατρικού έργου που πήρε μέρος. Ο Λευτέρης απευθύνεται στον πατέρα του και του ζητάει να την αφήσει ελεύθερη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος! Είναι και αυτός ένας τρόπος να τιμωρήσει τον γιο του! Ομως και η Ζωή, που καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του γιου της για τη νεαρή κοπέλα, αναλαμβάνει με τον τρόπο της να πείσει τον Ακύλα να μιλήσει στην αστυνομία ώστε να αφήσουν ελεύθερη τη Δρόσω. Ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει, ενώ η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου για να σώσει την αδελφή της, προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η περιπέτεια της Δρόσως ευτυχώς λήγει γρήγορα και επιστρέφει στο θέατρο να συνεχίσει τη δουλειά της! Μόνο που μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει εκεί καθώς ανάμεσα στους θεατές βρίσκεται ο Κωνσταντής μαζί με τη Ζωή!

Η Ελένη ζητάει από την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης για τους ανθρώπους στο βουνό, αλλά εκείνη δεν κρατάει στο στόμα της κλειστό και του το αποκαλύπτει! Εκείνος είναι αποφασισμένος να βρει επιτέλους την αλήθεια, και μαζί με την Ελένη, τον Προκοπή και τον Αγγελο ξεκινάνε μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή: Να βρούνε τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του ή και να γλιτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη.

Το αντικίνημα του βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα, ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός. Ο Ακύλας βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση Η για να σώσει το τομάρι του. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος από τα ευρήματα στο βουνό και αποφασίζει να εκδικηθεί με κάθε κόστος τους δολοφόνους του αδελφού του! Τα ευχάριστα νέα πως ο Λάμπρος επιστρέφει στο Διαφάνι χαροποιούν τους πάντες, και παρά τα δύσκολα που τους περιμένουν από εδώ και στο εξής, η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μια μικρή ανάσα από τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Λενιώ έμαθε τα κακά μαντάτα και το Twitter συμπάσχει μαζί της

Άγριες μέλισσες: Τέλος ο εφιάλτης για τον Λάμπρο- Τι θα συμβεί με την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Η συνύπαρξη Δούκα - Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved