Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον Δημήτρη - «Έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου»
Media

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον Δημήτρη - «Έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου»

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τον χαρακτήρα του ηρώα που υποδύεται ο Σπύρος Νικολαΐδης στη «Γη της ελιάς».

Ο ίδιος μίλησε για το αν τον εξέπληξε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου, για τον ήρωα του και πώς θα ήθελε να τον δει στη συνέχεια της σειράς.

Πώς περνάτε στη Μάνη του Αντρέα Γεωργίου;

«Περνάω υπέροχα, το κλίμα είναι οικογενειακό και όλα κυλάνε τόσο ομαλά που η δουλειά μας γίνεται με πολύ ευχάριστο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτή τη δουλειά με τη συγκεκριμένη ομάδα και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό».

Σας εξέπληξε η πρότασή του να παίξετε στη σειρά; Πώς ακριβώς έγινε η πρόταση, δεδομένου ότι η δραστηριότητά σας αφορούσε στο μόντελινγκ κυρίως;

«Δεν είχα ποτέ μεγάλες βλέψεις ως μοντέλο, πάντα το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός και αυτό κυνηγούσα στη ζωή μου να γίνω. To modeling είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω παράλληλα και σε πολύ επιλεκτικά project. Η πρόταση να ξεκινήσω όμως στον χώρο της υποκριτικής με τόσο δυνατούς ρόλους ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου, ήταν κάτι το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες
για το ξεκίνημά μου και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Νιώθω υπερήφανος που είμαι στην παραγωγή του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου και σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου».

Ο Δημήτρης είναι γνώριμος ήρωας σε εσάς;

«Είναι ένα παιδί φιλόδοξο, υπερβολικά θα έλεγα, χωρίς ηθικούς φραγμούς, που
τον γοητεύει πολύ η παρανομία. Είναι πολύ έξυπνος σε σημείο που τα συναισθήματά του δεν τον επηρεάζουν σε βαθμό που θα αποτρέψουν την επίτευξη των στόχων του. Δεν αποσπάται η προσοχή του και το να ανέβει στην κορυφή είναι μονόδρομος
γι’ αυτόν».

Από πού αντλήσατε έμπνευση για να τον προσεγγίσετε;

«Μελέτησα ξένες ταινίες θρίλερ και μυστηρίου με χαρακτήρες που δρούσαν στον υπόκοσμο, ενώ παράλληλα εμπλέκονταν σε κάποιο δυνατό love story. Καλούς bad guys που για να πετύχουν ήταν μπλεγμένοι σε "βρόμικες" δουλειές αλλά η οικογένεια ή ο έρωτας σήμαινε πολλά γι’ αυτούς. Ετσι ήθελα να βλέπω τον Δημήτρη».

Μετά τις απειλές της Μαρίας, φαίνεται να έχει ηρεμήσει και μάλιστα έχει πιάσει δουλειά ξανά στο ελαιοτριβείο. Υπάρχει ωστόσο περίπτωση να αποκαλύψει τη «σχέση» του με την Αθηνά; Πιστεύετε ότι θα το κάνει αυτό κάποια στιγμή;

«Δεν φαίνεται πως έχει ηρεμήσει σε καμία περίπτωση, απλώς έχει στρέψει την προσοχή του και τις προτεραιότητές του σε άλλα πράγματα προς το παρόν».

Η συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο μέχρι πότε θα συνεχιστεί; Καταλαβαίνει πως εκείνος τον εκμεταλλεύεται για να πετύχει τους στόχους του;

«Δεν θεωρώ πως ο Κωνσταντίνος τον εκμεταλλεύεται, ο καθένας έχει το όφελος του σε αυτό και ο Δημήτρης είναι αρκετά έξυπνος να το καταλάβει. Είναι μια αρχή γι’ αυτόν σε έναν χώρο που το παιχνίδι εξελίσσεται καιρό, δεν γίνεται από την πρώτη στιγμή να ανεβεί στη κορυφή, θέλει τον χρόνο του».

Δείχνει πως έλκεται ερωτικά από τη γιατρό! Τα κίνητρά του αλήθεια είναι πραγματικά ή κάτι κρύβεται από πίσω;

«Με τη γιατρό τα συναισθήματά του είναι πραγματικά, όμως ο δύσκολος και περίεργος χαρακτήρας της Αντιγόνης ίσως και να είναι κάτι που δεν αρέσει στον Δημήτρη και να αρχίσει να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα».

Το γεγονός ότι εκείνη είναι κόρη του Ισίδωρου, μήπως το χρησιμοποιήσει για να κερδίσει κάτι από εκείνον;

«Οταν ξεκίνησε αυτή τη σχέση δεν γνώριζε γι’ αυτή την κατάσταση, όμως ο Δημήτρης έχει δείξει πως δεν αφήνει ποτέ ευκαιρία ανεκμετάλλευτη».

Εχει ερωτευτεί πραγματικά ή θα τον δούμε στο μέλλον να το παθαίνει καθώς είναι ένας χαρακτήρας που έχει πολύ συγκεκριμένους στόχους.

«Ελπίζω να τον δούμε να ερωτεύεται και να βρει την κατάλληλη αν δεν την έχει βρει ήδη».

Θα τον δούμε ποτέ να αλλάζει συμπεριφορά;

«Το μέλλον επιφυλάσσει πολλές ανατροπές γι' αυτόν τον μυστήριο τύπο, που ακόμα έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου».

Πώς αλήθεια θα θέλατε να τον δείτε εσείς στη συνέχεια;

«Θα ήθελα να μάθει από τα λάθη του και να εξελιχθεί από αυτά. Να πετυχαίνει τους στόχους του επαγγελματικά και να ερωτευθεί παράφορα κάποια που θα είναι μαζί του και θα ξέρει τα πάντα γι’ αυτόν και θα τον στηρίζει σε ό,τι κάνει. Να είναι και αυτή σαν τον ήρωά μου, φιλόδοξη, χωρίς ηθικούς φραγμούς και να έχουν μια δυνατή σχέση χωρίς παιχνίδια εξουσίας μεταξύ τους».

Πηγή:ΤV24

Διαβάστε επίσης:

H Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης δίνει δυνατό spoiler – H Άννα γίνεται αδίστακτη και τον τρελαίνει!

Σπύρος Νικολαΐδης: Το φλερτ, τα μηνύματα στα social media και ο ρόλος στη «Γη της Ελιάς»!

Σπύρος Νικολαΐδης : Ο Δημήτρης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, το My Style Rocks και η νέα σχέση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved