Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και ο Στάθης πάει να τον σκοτώσει
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και ο Στάθης πάει να τον σκοτώσει

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της ελιάς» του MEGA.

Ο Φίλιππος βγαίνει από τη φυλακή, καθώς έχει πείσει τους πάντες ότι δεν είχε σκοπό
να σκοτώσει τον Στέφανο, αλλά την ώρα που η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να
φαίνεται, ο Στάθης αποφασίζει να εκδικηθεί για την απόπειρα εναντίον του γιου του.

Η είδηση της αποφυλάκιση του Φίλιππου χαροποιεί τη Βασιλική. Η κοπέλα τώρα αισθάνεται ότι δεν είναι μόνη στην κατάστασή της.

Την ίδια στιγμή όμως ο πατέρας της ο Στάθης γίνεται έξαλλος: «Τι; Τον έβγαλαν έξω; Αυτόν τον φονιά; Θα μου το πληρώσει όμως. Θα τον κάνω εγώ να πληρώσει, αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη», ισχυρίζεται, θολωμένος από την αδικία, παίρνει την καραμπίνα του και αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη; «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», ουρλιάζει. Ο Λυκούργος και ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιο του: «Τι κάνεις; Ασε κάτω την καραμπίνα. Αυτή κατάσταση δεν βγάζει πουθενά. Δεν έφταιγε το παιδί. Η μάνα του τού όπλισε το χέρι, δεν ήθελε να σκοτώσει τον Στέφανο», προσπαθεί να τον λογικέψει ο Λυκούργος. «Πατέρα, σε παρακαλώ. Εδώ δεν το έκανα εγώ. Τον κάλυψα, το ξέχασες; Δε τον κάρφωσα γιατί ξέρω ότι δεν είναι φονιάς. Ούτε κι εσύ είσαι», του λέει ο Στέφανος.

Την ίδια στιγμή, μόλις ο Φίλιππος βγαίνει από τη φυλακή, πηγαίνει στο σπίτι και μαζεύει τα πράγματά του, με σκοπό να εγκαταλείψει οριστικά το πατρικό του. Η Χάιδω που καταλαβαίνει ότι χάνει τον γιο της, προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά ο Φίλιππος της ξεκαθαρίζει: «Οχι μόνο φεύγω, αλλά από εδώ και πέρα δε θέλω καμία σχέση μαζί σου», της λέει. Στο ίδιο μήκος κύματος όμως κινείται και ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της: «Λυπάμαι Χάιδω, δεν περίμενα ότι θα έφτανες μέχρι αυτό το σημείο. Από εδώ και πέρα, ούτε καλημέρα να ξέρεις», ισχυρίζεται. Ο Φίλιππος φεύγει και προσπαθεί να δει τι μπορεί να κάνει για να σταθεί στα πόδια του, την ώρα μάλιστα που η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται. Ωστόσο ο Στάθης και η Αρετή που κάτι παρατηρούν, θεωρούν πως απλά πήρε κάποια κιλά.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

H Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης δίνει δυνατό spoiler – H Άννα γίνεται αδίστακτη και τον τρελαίνει!

Σπύρος Νικολαΐδης : Ο Δημήτρης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, το My Style Rocks και η νέα σχέση

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved