Αιμίλιος Χειλάκης για #MeToo: «Είναι τεράστια νίκη να βγαίνουν άτομα και να μιλούν»
Media

Αιμίλιος Χειλάκης για #MeToo: «Είναι τεράστια νίκη να βγαίνουν άτομα και να μιλούν»

Αιμίλιος Χειλάκης: Σε τηλεοπτική του συνέντευξη μιλάει για την αναγνωρισιμότητα, το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες, που ολοένα και περισσότερο βγαίνουν στο φως.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο θέατρο Βρετάνια, στην παράσταση "Προδοσία", ένα έργο που ο ίδιος αγαπάει πολύ και είναι ενθουσιασμένος για την συνεργασία αυτή.

Η κάμερα του "Χαμογέλα και Πάλι" συνάντησε τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν. Ο ηθοποιός μίλησε για την διασημότητα και την αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού και πως ο ίδιος κατάφερε να διαχειριστεί όλο αυτό το κομμάτι στο ξεκίνημά του, στα 28 του χρόνια. όπως αναφέρει ο ίδιος: "Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν ήδη 28. Σίγουρα θα το είχα διαχειριστεί διαφορετικά, αν ήμουν στα 21 η στα 22. Υπήρχαν φορές που έγινα νάρκισσος, γιατί υπήρχαν έντονες αντιδράσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό μου. Μετά το ξανασκεφτόμουν και όλα καλά."

Όσον αφορά το κομμάτι του ελληνικού #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος υποστηρίζει: "Όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν με την εξουσία τους να επιβληθούν σεξουαλικά σε κάποιον. Όσο πιο πολύ μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία, τόσο πιο σύντομα θα καθαρίσουν τα πράγματα."

Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι υπόδικοι και όχι κατάδικοι. Θα πρέπει να μιλήσουμε για αυτούς τους ανθρώπους, όταν καταδικαστούν για τα αδικήματα, που κατηγορούνται ότι έχουν κάνει. Για να ακούγονται τόσα πολλά, σίγουρα κάτι θα έχει συμβεί. Δεν γίνεται να μην."

Όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκε μέσω των social media, για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και ότι τους ενώνει μια φιλία χρόνων, ο Αιμίλιος Χειλάκης απαντά: "Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Δεν έχω δεχτεί ποτέ να γίνω προφίλ. Αν απαντούσα σε όλα αυτά, τότε θα γινόμουν τροφή για τις ορέξεις τους. Όσο δεν ασχολούμαι, τους αφήνω να τρώγονται με τις σάρκες τους. Νομίζω ότι τα social media αφορούν ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι σοβαροί ή τουλάχιστον δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σοβαρό."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακατω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα του Χειλάκη – Μαξίμου!Οι σικάτες εμφανίσεις που θα ζηλέψεις

Αθηνά Μαξίμου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό της από τον Αιμίλιο Χειλάκη

Χειλάκης: Η πρόταση για τις Μέλισσες από το 2019 και το «γερό» πουρμπουάρ από τον Ανδρέα Παπανδρέου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved