Μόλις Χθες: Ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω - κάτω! Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά
Media

Μόλις Χθες: Ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω - κάτω! Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (15/11), το περιστατικό με τη δηλητηρίαση και την αυτοκτονία του παίκτη του καζίνο, έχει επιπτώσεις στις σχέσεις των μελών της οικογένειας.

Ο Αντώνης φεύγει από το σπίτι μετά από τσακωμό με τη Δάφνη. Ο Μιχάλης ανησυχεί για τη Λουίζα και ό,τι της συνέβη στο ξενοδοχείο. Η Κορίνα και ο Σταύρος έρχονται πολύ κοντά. Η Κατερίνα θέλει να δει μόνη της τον Μιχάλη και καταφέρνει να έρθει σ’ επαφή μαζί του. Ο Αχιλλέας συναντιέται με τη Χριστίνα για ακόμα μια φορά τυχαία. Την εμφάνισή του κάνει ο Ρένος, ένας συγκρατούμενος του Μιχάλη που ξέρει όμως πολλά για την αλήθεια της δολοφονίας του Αλέξανδρου.

Ποιος είναι ο Ρένος που εισβάλλει στη σειρά Μόλις Χθες...

Ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, εμφανίζεται με σημαντικές πληροφορίες για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Η αποκάλυψη ότι η νεκροψία του πατέρα της Λουίζας ήταν πλαστή δίνει ελπίδες στον Μιχάλη, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρει περισσότερα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Σπύρος όμως, πάντα ένα βήμα μπροστά, του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη ενώ προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον Αντώνη.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος τώρα και ηθοποιός! Σε αυτή την καθημερινή σειρά εισβάλλει την Δευτέρα

Μόλις Χθες: Οι προσπάθειες της Μαρίας να πλησιάσει τον Μιχάλη στο... κενό - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved